Life

Adda, revoltată de un subiect care ține de copii: „Dacă mai văd, leșin”. De la ce a pornit totul

Adda și-a spus părerea sinceră pe social media. Ce expresie o deranjează pe celebra artistă atunci când vine vorba de mame?
26.09.2022 | 11:45
Adda revoltata de un subiect care tine de copii Daca mai vad lesin De la ce a pornit totul
Ce expresie nu este deloc pe placul Addei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adda se numără printre cele mai îndrăgite, dar și printre cele mai sincere vedete de la noi din țară. Artista nu se teme să-și exprime punctul de vedere și așa a făcut și de această dată, când a spus ce expresie o deranjează atunci când vine vorba despre mame.

Adda, supărată pe cei care consideră copiii drept cadouri

Adda este împlinită atât în viața profesională, cât și în cea personală. Chiar dacă trece printr-o perioadă mai grea, fiind diagnosticată cu boala Lyme, artista lucrează la visul său, lansează piese și scrie o carte.

ADVERTISEMENT

În plus, în toată această călătorie nu este singură. Cântăreței îi sunt alături soțul său, Cătălin Rizea, precum și Alexandru, fiul lor.

Adda este o mamă mândră, publică adesea imagini cu fiul său în mediul online și povestește cu publicul întâmplări din viața lui.

ADVERTISEMENT

Totuși, recent, Adda a răbufnit pe Instagram și a spus cu ce expresie des întâlnită nu este de acord atunci când vine vorba de mame.

„Dacă mai văd/aud: ‘ea i-a dăruit lui un copil’, leșin… Nu i-a dăruit nimic! Nu e un cadou. L-au făcut împreună”, a scris Adda în mediul online.

ADVERTISEMENT

Astfel, din punctul său de vedere, copiii nu sunt un cadou pe care femeile îl fac partenerilor lor, ci consideră că decizia de a deveni părinți le aparține amândurora.

Artista nu neagă, însă, că mamele poartă ceva mai multă responsabilitate pentru cel mic, începând cu cele nouă luni de sarcină, perioadă în care corpul trece prin mai multe schimbări.

ADVERTISEMENT

Adda se folosește de social media pentru a se exprima

Adda profită de faptul că a strâns o comunitate impresionantă în social media pentru a-și exprima gândurile. Prin intermediul rețelelor sociale ține legătura cu cei care o îndrăgesc și împărtășește anumite experiențe.

Pe Instagram, artista a reacționat și atunci când George Buhnici a făcut afirmații controversate legate de aspectul al femeilor. 

„E un terminat pă’ veatza. Da’ mă distrează că s-au trezit toți moraliștii acum. Toată presa care din vaci cu celulită nu ne-a scos, când s-a ivit ocazia. De la bărbați si femei din public, care din scroafe nu ne-au scos după ce am născut”, a scris Adda pe contul său de Facebook la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT