Life

Adda, schimb de replici tăioase, după ce un fan i-a spus că nu are boala Lyme: „Trăim în România”

Adda a avut un schimb de replici tăioase, după ce un fan i-a spus că nu are boala Lyme. Mai mult, persoana respectivă i-a recomandat vedetei și ce alte analize să mai facă.
05.08.2022 | 08:25
Adda schimb de replici taioase dupa ce un fan ia spus ca nu are boala Lyme Traim in Romania
Adda, schimb de replici tăioase. Ce i-a spus un fan. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Adda a avut un schimb de replici tăioase cu un fan, totul din cauza bolii de care aceasta suferă. Iată de ce s-a supărat artista.

Adda, schimb de replici tăioase. Ce i-a spus un fan

Adda a trecut prin multe clipe grele din cauza bolii sale, multă lume îndoindu-se de faptul că aceasta suferă de ceva, în realitate.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă la începutul anului a fost diagnostică cu boala Lyme, iată că și acum artista se confruntă cu păreri care îi spun că doar își imaginează totul.

O astfel de replică a fost cea care a revoltat-o pe artistă, care a decis să răspundă în mod public persoanei care a criticat-o și care nu o crede că are, de fapt, boala Lyme.

ADVERTISEMENT

Mai mult, persoana respectivă chiar i-a recomandat să renunțe la zahăr și lactate și să facă analize pentru Ascaris (limbrici).

“Nu ai Lyme, ai perioada nașpa și pui botul la multe, dar o să-ți revii singură. Renunță la lactate, zahăr și fă-ți analiza la ascaris…”, a scris fanul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ce răspuns tăios a dat vedeta

Răspunsul vedetei a venit rapid, iar ea chiar a postat conversația pe rețelele de socializare, mărturisind că a obosit să tot răspundă la astfel de comentarii, când oamenii obișnuiți se cred mai pricepuți decât medicii și cred că pot da sfaturi.

„Haha, atât pot să zic pentru că suntem în România și am obosit să mă enervez”, a fost răspunsul dat de Adda.

ADVERTISEMENT

Adda suferă de boala Lyme, care i-a cauzat multe probleme de sănătate. După o adevărată luptă pe care a dus-o pentru a afla ce are, de fapt, pentru că niciun medic nu reușea să descopere cauza, Adda a aflat la începutul anului că are boala Lyme.

Acum, artista face un tratament, la care organismul ei a răspuns pozitiv.

„Mai este un drum destul de lung, dar simptomele s-au redus cu 70% cu tratament. Mă simt mult mai bine. Mă bucur că deja ajut oameni cu povestea mea, doi ani a fost crunt să merg la doctori. Zici că eram biciuită, așa mă simțeam. (…) Apoi au început problemele neurologice”, a povestit artista despre boala sa, în emisiunea La Măruță.

ADVERTISEMENT
Tags: