Life

Adda, schimbare completă de look: ”Am un vibe foarte bun”

16.11.2020 | 10:16
Adda schimbare completa de look Am un vibe foarte bun
ADVERTISEMENT

Adda și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare cu o schimbare completă de look. Cântăreața a renunțat la pletele lungi în favoarea unei tunsori până la umeri despre care spune că îi aduce o stare interioară excelentă. 

Frumoasa artistă s-a lăsat pe mâna unei hair-stylist, rezultatul întinerind-o cu 10 ani pe blondină. Fosta concurentă de la „Asia Express” a optat și pentru o altă nuanță de păr, vedeta având în momentul de față un blond cenușiu care o prinde de minune.

ADVERTISEMENT

Griul podoabei capilare face din Adda o persoană nonconformistă, schimbarea de look venind la scurt timp după lansarea piesei „Nu mi-e frică” în care vorbește despre seria de comentariile negative pe care le-a primit în ultima perioadă din partea fanilor săi.

Adda, un nou look. Cântăreața s-a vopsit și s-a tuns. Cum îi stă

„New me. New bla bla. Adevăru’ e că-mi simt capul ușor, am​ întinerit 10 ani și am un vibe foarte bun! Sunt binevenite schimbările din când în când!❤️”, este mesajul lăsat de Adda în dreptul imaginii cu schimbarea de look.

ADVERTISEMENT

Artista a publicat în mediul online și un scurt filmuleț în care stă pe scaunul dintr-un salon de înfrumusețare, iar soțul ei se „răzbună”. Mai exact, Cătălin Rizea îi taie o șuviță din păr, în timp ce blondina stă cu ochii în telefonul mobil.

Se pare că de aici a plecat noul look, Adda fiind convinsă că din când în când schimbările de tunsoare sau de nuanță a podoabei capilare sunt binevenite.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Cântăreața și actuala concurentă de la „Te cunosc de undeva!” este mândră de noua sa coafură, motiv pentru care a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare.

„Schimbadda ?”, este descrierea unei alte imagini de pe Instagram în care vedeta apare cu noua tunsoare. Se pare că schimbarea de look este pe placul fanilor, internauții răsplătind-o pe Adda cu mesaje frumoase și încurajări.

ADVERTISEMENT

„Ador noul look ?”, „Îți șade bine”, „Superbă”, „?Frumix”, „Frumoasa mea”, „Ce bine arăți” sau „Superbadda??”, sunt o parte dintre comentariile venite din partea fanilor.

ADVERTISEMENT