Life

Adda scrie o carte pe care o va lansa la toamnă. Ce va povesti în ea: „Fără filtre și perdea”

Adda scrie o carte, care se va lansa în toamna acestui an. Artista a dezvăluit că va spune în acele pagini povestea vieții sale, dar și a muzicii pe care a scris-o.
04.08.2022 | 15:30
Adda scrie o carte pe care o va lansa la toamna Ce va povesti in ea Fara filtre si perdea
Adda scrie o carte pe care o va lansa la toamnă. foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Adda va scrie o carte! Artista a dezvăluit că va pune toate gândurile sale în pagini, iar fanii ei vor putea cumpăra cartea scrisă de ea.

Adda scrie o carte. Ce povestește vedeta despre viața ei

Adda și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele de socializare că s-a apucat să scrie o carte, propria biografie, în care are de gând să povestească toată viața ei, inclusiv despre boala care a făcut-o să treacă prin momente dificile.

ADVERTISEMENT

Astfel, vedeta a spus că biografia sa va fi disponibilă din toamnă, iar acum lucrează pentru a-și pune gândurile pe foi. Artista Adda a spus că va da detalii și despre poveștile din spatele pieselor sale.

„So, oficial va fi o carte. În toamna! #celetrei. Iar acum m-am izolat putin ca să-mi adun gândurile și să aștern rândurile. Să vă spun tot ce n-am spus, inclusiv povestea din spatele pieselor.

ADVERTISEMENT

Să-mi spun povestea, de fapt. Așa, fără filtre și perdea. Cum n-am făcut-o niciodată”, a spus Adda pe rețelele de socializare.

Adda, probleme mari de sănătate. A fost diagnosticată greșit

Adda a trecut în ultimii ani prin cele mai grele clipe din viața sa. Având probleme de sănătate, cântăreața a fost diagnosticată greșit și chiar i s-a spus că are probleme psihice și își imaginează totul.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, artista a aflat la începutul anului că are boala Lyme și acum se tratează pentru ea.

Adda a spus că a fost un caz fericit pentru că bacteria nu i-a mâncat din creier și a scăpat fără probleme neurologice.

ADVERTISEMENT

„Am avut noroc că n-am murit! La început era doar cutanat, pur şi simplu am avut o explozie, eram acasă, stăteam pe pat, şi mi-a bubuit pielea!

ADVERTISEMENT

Am făcut şi nod în gât, adică mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis, pe la gât, inghinal… eram varză! Intram în duş şi nu simţeam apa pe piele!

Mi-amorţeau mâinile, picioarele, aveam furnicături… mă frigea şoldul, erupţii pe piele, şi doctorul la care am fost cu aceste simptome mi-a spus: ‘Doamnă, mergeţi la psiholog, ca să nu vă trimit la psihiatrie!’ ”, a povestit Adda în podcastul lui Cătălin Măruță.