Life

Adda și Cătălin Rizea, dezvăluiri savuroase din relația lor. Cum s-au cunoscut

07.12.2020 | 18:08
Adda si Catalin Rizea dezvaluiri savuroase din relatia lor Cum sau cunoscut
ADVERTISEMENT

Având în vedere că formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din showbizul românesc, nu trebuie să ne mire încercările repetate ale fanilor de a le afla chiar și cele mai ascunse secrete. Ei bine, după o perioadă în care și-au păstrat povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, Adda și Cătălin Rizea, căci despre ei este vorba, par să fi cedat „presiunilor”.

Într-un interviu acordat recent, îndrăgita artistă a vorbit despre momentul în care partenerul de viață și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă firea ei vulcanică le pune adesea la grea încercare povestea de dragoste, un lucru e cert: nu ar putea trăi nici măcar o zi unul fără celălalt.

Cum a fost cerută ADDA în căsătorie de Cătălin Rizea

El voia să mă ceară într-un loc frumos, mai spectaculos. Și eram în drum spre bunicii mei atunci, de Paști.

ADVERTISEMENT

Dar eu m-am prins că vrea să mă ceară de soție și i-am zis: ”Măi tu mi-ai luat inel”. L-am găsit în torpedo la mașină și i-am zis oprește aici și cere-mă de soție.

Cătălin mi-a zis: ”Nu, nu, că voiam să te cer undeva unde e frumos” Mai apoi, eu i-am zis că vreau să mă ceară acolo.

ADVERTISEMENT

A oprit mașina pe marginea drumului unui șanț unde treceau tractoare și mașini. Eu nici nu auzeam ce zicea, însă ziceam: ”Da, Da, Da”, eu nici nu știam ce îmi spunea, eram foarte emoționată”, a dezvăluit Adda.

Soțul artistei și-a încercat norocul la Chefi la cuțite

Cătălin Rizea nu este doar un soț și un tată devotat, ci și un bucătar iscusit. Nu ne credeți? Ei bine, e de ajuns să urmăriți momentul său din emisiunea la Chefi la cuțite și vă veți convinge cu siguranță.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, chiar și jurații au fost impresionați de priceperea de care a dat dovadă în bucătărie, mai ales că nu se poate lăuda cu o experiență în gastronomie, ca în cazul multora dintre concurenții înscriși în competiție.

ADVERTISEMENT