Life

Adda și Cătălin Rizea, panică în Grecia! Cum i-a ajutat Cătălin Scărlătescu

Adda, Cătălin Rizea și Cătălin Scărlătescu au trecut prim momente dificile. Au fost surprinși de o furtună pe mare.
23.05.2021 | 17:33
Adda si Catalin Rizea panica in Grecia Cum ia ajutat Catalin Scarlatescu
ADVERTISEMENT

Adda, soțul ei și Cătălin Scărlătescu au plecat într-o vacanță în insulele Grecești. Pentru că celebrul chef are permis pentru ambarcațiuni au decis să-și petreacă timpul pe barcă.

Din păcate, cântăreața și soțul ei nu vor uita niciodată clipele de coșmar prin care au trecut, după ce au fost surprinși de o furtună pe mare.

ADVERTISEMENT

Adda și Cătălin Rizea, panică în Grecia!

Cei trei  s-au gândit să se relaxeze pe mare, dar vremea le-a dat planurile peste cap. Adda și Cătălin Rizea nu vor uita niciodată aventura pe care au trăit-o. O furtună i-a prins în larg și i-a zdruncinat ore în șir. Cântăreața le-a povestit prietenilor pe contul său de socializare momentele de panică prin care a trecut. Un drum care ar fi trebuit să dureze 4 ore s-a transformat într-un adevărat coșmar.

“Marea a început să se agite răăău și să bată tare vântul… Am avut parte de cea mai înfricoșătoare experiență din viața noastră. FURTUNA pe mare. Pentru cunoscători – 35 de noduri vânt frontal, timp de 7 ore și valuri de 2/3 m. Barca trosnea din toate încheieturile, ne izbeam de pereți, nu puteam merge normal pentru ca ajungeam pe jos zici ca băusem tot alcoolul din lume. Imaginați-va cele mai urâte serpentine + cele mai urâte turbulențe și înmulțiți totul cu 10000.”, a scris Adda.

ADVERTISEMENT

Adda: “Mi-am spus toate rugăciunile”

Cunoscuta cântăreața a recunoscut că s-a speriat cumplit și nu și-a putut stăpâni lacrimile. Și cum nu era de ajuns, aparatura de la bordul ambarcațiunii s-a defectat.

“Eu evident că am plâns și mi-am spus toate rugăciunile. Mi-am amintit de toti sfinții, arhanghelii, frații și verișorii lor. Inclusiv de gașca lor de prieteni. Colac peste pupăză, s-a defectat din cauza vremii dispozitivul care ne arăta direcția.”, a mai scris Adda, pe contul său de socializare.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a încercat să le dea o mână de ajutor și să-i înveselească. Acesta este obișnuit cu astfel de situații petrecându-și destul timp pe barcă.

“Eu mă rugam cu punga în mână. Scărlătescu râdea și dansa pentru că el a trăit lucruri mai rele pe mare. Însă pentru noi a fost fucking botezul! O vacanță cu de toate! N-o s-o uităm”, a adăugat artista.

ADVERTISEMENT