Life

Adda și Cătălin Rizea serbează nunta de lemn. Ce a scos la iveală vedeta după 5 ani de la ceremonie

Adda și partenerul ei de viață, Cătălin Rizea, au sărbătorit cinci ani de când s-au căsătorit. Foștii concurenți de la Asia Express au împreună și un băiat, pe nume Alexandru.
30.07.2021 | 19:55
Adda si Catalin Rizea serbeaza nunta de lemn Ce a scos la iveala vedeta dupa 5 ani de la ceremonie
Adda și Cătălin Rizea serbează nunta de lemn. Ce a scos la iveală vedeta după 5 ani de la ceremonie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața și soțul ei sunt împreună de câțiva ani buni și de cinci sunt soț și soție. Îndrăgita artistă le amintește în fiecare an fanilor ei cât de bine s-a simțit la nuntă, de această dată venind și cu un secret.

Vedeta a scos la iveală un amănunt știut de foarte puțină lume, având și un mesaj emoționant pentru partenerul ei de viață, Cătălin Rizea. Adda a dezvăluit că nu se vedea mireasă până să-l cunoască pe soțul ei.

ADVERTISEMENT

Adda, mesaj emoționant la 5 ani de la nunta cu Cătălin Rizea

„Înainte să te cunosc eram atât de hotărâtă să nu mă mărit niciodată și să fac copii târziu. Nu exista ideea de «pentru totdeauna», nici nu-mi doream asta.

Dar acum 7 ani s-a schimbat tot, drept urmare se împlinesc 5 ani de «la bine și la rău» , însărcinată fiind, măritându-mă în șlapi cu sclipici, că nu mă mai încăpea nimic. Tu mă cunoști cel mai bine.

ADVERTISEMENT

Tu mă știi frumoasă și catastrofal de catastrofă. Perfectă, dar și defectă. Tu mă știi la 48 de kg și la 85. Tu mă știi calmă, dar și nebuna pământului. Mă știi puternică și fricoasă. Mă știi hotărâtă și vulnerabilă.

Îmi știi toate visurile și toate durerile. Toate bucuriile și toate lacrimile. La fel te știu și eu, cu totul. Și te iubesc în fiecare zi mai mult. Ne știm la bine, mai ales la rău și n-am plecat nici unul.

ADVERTISEMENT

La mulți ani! Până la 97, cam așa, după aia mă recăsătoresc! Pa”, este mesajul încărcat de emoție lăsat de Adda pe pagina sa de Instagram.

De ce nu are Adda prea multe poze de la nuntă

În altă ordine de idei, Adda a scos la iveală motivul pentru care an de an postează aceeași imagine de la nuntă. Vedeta a precizat că nu are niciun album de la marele eveniment din viața ei, pozele fiind puse pe un stick.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a subliniat faptul că în momentul de față nici măcar nu știe pe unde rătăcește stick-ul cu amintirile de la nuntă, menționând că ar fi trebuit să-l lase pe Cătălin Rizea să poarte teniși.

„Repostez poza asta în fiecare an. Suntem singurii din galaxie fără album de la nuntă! Ne-a fost lene să facem. Avem pozele pe un stik, da’ nu ştiu unde e”, a completat artista.

ADVERTISEMENT