Life

Adda și Sensy, primele vedete care au devenit ”victimele” iernii. Ce au pățit în trafic: „Este un TIR răsturnat”

Abia acum se poate spune că a venit iarna în cea mai mare parte a țării. Două vedete de la noi, Adda și Sensy, au dat de greu pe șosea.
28.01.2023 | 15:27
Adda si Sensy primele vedete care au devenit victimele iernii Ce au patit in trafic Este un TIR rasturnat
Adda și Sensy au rămas blocate în trafic. Foto: TkTok/ Instagram
ADVERTISEMENT

Iarna a început să își arate și fața mai puțin plăcută, iar la noi, ca de fiecare dată, traficul este infernal în condițiile meteo de acum. Printre persoanele care au avut de ”pătimit” pe șoselele din România în ultimele ore, din cauza vremii, se numără și două vedete: cântăreața Adda și influencerița Sensy.

Adda a făcut 5 ore de la București la Sinaia

Adda a postat un filmuleț pe TikTok, platformă de socializare unde s-a plâns de cât de lent se circulă pe valea Prahovei. Vedeta le-a spus fanilor că a făcut 5 ore până la Sinaia, din București, iar la destinația finală, Borșa, județul Maramureș, va ajunge probabil poimâine.

ADVERTISEMENT

„Dragilor, mă aflu aici, în mijlocul acțiunii! Am făcut 5 ore din București până în Sinaia! Mergem la Borșa și ajungem poimâine”, a spus cântăreața după ce a coborât din mașină.

Artista a încercat să facă astfel haz de necaz, pentru că oricât de mult s-ar enerva, e conștientă că n-ar rezolva mare lucru.

ADVERTISEMENT
@addabaladdaofficial 🤨😂😅 @Rizea Catalin ♬ original sound – addabaladdaofficial

Sensy, blocată timp de o oră în Azuga

Cât despre fosta concurentă de la Bravo, ai stil, Sensy, blondina a rămas blocată timp de o oră în Azuga. Vedeta a spus că își dă seama că astfel de probleme apar și în alte țări atunci când ninge și șoferii trebuie să fie mai atenți la drum.

Fashionista acuză, însă, voalat și autoritățile pentru că sunt veșnic luate prin surprindere. Ce-i drept, anul ăsta iarna ne-a cam luat prin surprindere, având în vedere că în urmă cu o săptămână era vreme de primăvară!

ADVERTISEMENT

„Cu siguranță nu doar în România se întâmplă. De fiecare dată. în fiecare iarnă, suntem luați prin surprindere. Stăm de mai bine o oră blocați la Azuga. Ideea e că mașinile nu mai pot circula. Este zăpadă rău de tot….

Toate mașinile alunecă. Nu pot să urce și am înțeles că în față este un TIR răsturnat. Vă dați seama cât de greu este, iar mașina de deszăpezire este acolo.

ADVERTISEMENT

Totul e blocat… Haideți la munte, că e frumos…”, a transmis Sensy într-un videoclip postat pe TikTok.

ADVERTISEMENT