Life

Adda, surpriză pentru mama sa. Ce i-a pregătit cântăreața la împlinirea a 50 de ani

16.01.2021 | 15:38
Adda surpriza pentru mama sa Ce ia pregatit cantareata la implinirea a 50 de ani
ADVERTISEMENT

Adda a pregătit o surpriză inedită pentru ziua de naștere a mamei sale, cântăreața ducând-o într-un loc special. Artista a făcut un gest neașteptat pentru cea care a adus-o pe lume, la împlinirea a 50 de ani de viață. 

Fosta concurentă de la „Asia Express” a postat pe rețelele de socializare o imagine dintr-un salon de tatuaje, ea fiind fana acestora. De data aceasta vedeta nu s-a așezat pe scaun, ci i l-a cedat mamei sale, Geanina Moldovan, care în cele din urmă și-a făcut curaj să facă acest pas.

ADVERTISEMENT

Blondina a povestit cu această ocazie și ce reacții au avut părinții când și-a făcut primul tatuaj. Avea numai 18 ani și era în perioada liceului, Adda mărturisind că gestul său nu a fost privit cu ochi buni de familia sa, care a ținut-o puțin deoparte.

Adda, gest uimitor pentru mama sa. Unde a dus-o la 50 de ani

Adda nu a vorbit cu tatăl său aproximativ o săptămână la primul tatuaj, în timp ce la al doilea ambii au adoptat această „strategie”. În prezent solista are mai multe astfel de desene pe piele, fiind foarte mândră de ele pentru că o reprezintă enorm.

ADVERTISEMENT

„La 18 ani, când mi-am făcut primul tatuaj, tata nu a vorbit cu mine o săptămână, mama da, dar puțin. Când mi l-am făcut pe al-2 lea, nu au vorbit nici unul cu mine! 

Apoi le-am făcut pe următoarele și mi-au spus că sunt frumoase și că vor și ei, dar n-au curaj. Mă bucur că au înțeles că tatuajul, dacă te reprezintă și are mesaj și substrat, înseamnă artă!

ADVERTISEMENT

Acum ceva timp m-am trezit cu poze pe WhatsApp de la mama în care îmi arăta modele de tatuaje și mi-a zis că și-ar dori ca la 50 de ani să își facă unul. Așa că, i-am făcut surpriză! Mâine e ziua ei!”, a scris cântăreața pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Vedeta a publicat și o imagine direct din salonul de tatuaje, unde mama artistei pare foarte încântată de alegerea făcută. Momentan nu se știe ce a ales să-și imprime pe piele, însă un lucru este cert, tatuaj va fi pe antebrațul drept.

ADVERTISEMENT

Adda a mărturisit în urmă cu ceva timp că are tatuate pe piele o aripă, zodia sa, fluturi nenumărați pe spate, dar și cuvântul „balada”, care o reprezintă prin prisma carierei sale muzicale.

ADVERTISEMENT