Life

Adela Pârvu de la Visuri la cheie l-a șocat pe Cătălin Măruță. Cum și-a cunoscut al doilea soț

Adela Pârvu s-a căsătorit a doua oară, după ce în trecut a avut un mariaj care a durat o perioadă foarte lungă de timp.
20.10.2021 | 18:03
Adela Parvu de la Visuri la cheie la socat pe Catalin Maruta Cum sia cunoscut al doilea sot
Adela Pârvu de la Visuri la cheie l-a șocat pe Cătălin Măruță. Cum și-a cunoscut al doilea soț. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fostul arhitect din emisiunea „Visuri la cheie” l-a șocat pe Cătălin Măruță, prezentatorul în fața căruia s-a deschis legat de al doilea partener de viață, Bogdan.

Vedeta a mai fost căsătorită o dată, prima oară divorțul intervenind după 24 de ani de relație. Ulterior, șatena și-a refăcut viața sentimentală îndemnată chiar de copii.

ADVERTISEMENT

Așa a ajuns Adela Pârvu să-și facă conturi pe site matrimoniale, acolo unde l-a cunoscut pe cel de-al doilea soț, Bogdan Hăineală. După numai două luni de relație s-au căsătorit.

Adela Pârvu de la Visuri la cheie, măritată pentru a doua oară

„Ce exemplu dăm copiilor?! Mai bine doi părinți fericiți decât doi părinți nefericiți. Era o diferență de 24 de ani între noi. Suntem datori să ne trăim viața din plin.

ADVERTISEMENT

Profesional, am reușit să fac lucruri frumoase, dar personal am nevoie de afectivitate. Copiii se așteptau ca noi să divorțăm, au 21 de ani, au înțeles.

Noi avem un dialog foarte deschis, suntem oameni, ne asumam, ei au înțeles. Pentru ei contează să își vadă părinții fericiți. Inițial, m-am gândit că poate e un eșec.

ADVERTISEMENT

Apoi am vrut să înțeleg ce s-a întâmplat și am apelat la terapie de psihanaliză. Am vrut să înțeleg de ce nu am avut o viață personală frumoasă.

Psihanaliza m-a ajutat foarte mult, am înțeles cum funcționam ca un copil și cum repetam același comportament ca adult”, a spus Adela Pârvu în emisiunea lui Cătălin Măruță, conform libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Adela Pârvu, admirată de Cătălin Măruță. Ce i-a spus moderatorul

Prezentatorul de la Pro TV o admiră pe vedetă pentru curajul de care a dat dovadă după separarea de primul ei soț, care era mai mare decât ea cu 24 de ani.

„Băieții mei m-au încurajat să accesez platformele de dating sau agenții matrimoniale. Am văzut că nu se întâmplă mare lucru cu agențiile matrimoniale și nici cu platformele de dating”, a mai spus Adela Pârvu.

Fostul arhitect de la „Visuri la cheie” a mai precizat că persoanele apropiate se așteptau să divorțeze prima oară. În plus, băieții ei gemeni erau deja mari și înțelegeau foarte multe lucruri.

ADVERTISEMENT