Life

Adela Popescu a cântat din nou alături de DJ Project. Unde a apărut prezentatoarea de la Vorbește lumea

Adela Popescu nu a renunțat la marea sa pasiune, muzica. Prezentatoarea de la Vorbește lumea a acceptat să cânte mai multe melodii alături de DJ Project.
02.12.2021 | 17:21
Adela Popescu a cantat din nou alaturi de DJ Project Unde a aparut prezentatoarea de la Vorbeste lumea
Adela Popescu a cântat din nou alături de DJ Project
ADVERTISEMENT

Adela Popescu are un program destul de încărcat. Își împarte timpul între carieră și familie.

Chiar și așa, nu a refuzat invitația de a cânta din nou.

Actrița a interpretat mai multe melodii alături de DJ Project la Marea Unire ZU.

Adela Popescu a cântat din nou alături de DJ Project. Unde a apărut prezentatoarea de la Vorbește lumea

Adela Popescu a devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Fanii săi o pot vedea zilnic la emisiunea Vorbește Lumea. Înainte de a avea o carieră frumoasă în televiziune, Adela Popescu a cântat o perioadă alături de trupa DJ Project.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla în anul 2011, atunci înlocuind-o pe Giulia Anghelescu.

Soția lui Radu Vâlcan a acceptat să cânte din nou alături de foștii săi colegi la Marea Unire ZU. Actrița a interpretat patru piese: Nu, Privirea ta, Bun rămas și Mi-e dor de noi. Aceasta s-a distrat de minune și și-a impresionat fanii cu voce ei specială.

 

De ce a renunțat Adela Popescu la muzică

Adela Popescu a devenit cunoscută după ce a jucat în mai multe telenovele difuzate de Acasă Tv. Printre acestea se numără Numai iubirea, Aniela, Îngerașii, Lacrimi de iubire sau Pariu cu viața. În acel moment era și cântăreață.

ADVERTISEMENT

Și-a lansat primul album, Lacrimi de iubire, în anul 2005 în timp ce juca în serialul cu același nume.  La finalul anului 2011 s-a alăturat trupei DJ Project unde o înlocuit-o pe Giulia Anghelescu. A fost o perioadă extrem de frumoasă pentru vedetă. A susținut zeci de concerte, iar fanii o adorau.

A continuat să joace în filme și în paralel să cânte până în momentul în care a primit o propunere surprinzătoare. În anul 2016 acceptă să devină prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea de la PRO Tv.

ADVERTISEMENT

A renunțat definitiv la muzică după ce a rămas însărcinată. Soția lui Radu Vâlcan explica în urmă cu câțiva ani de ce a luat această decizie.

“E complicat. Dacă scoți o piesă, iar ea intră pe radio, trebuie să te duci la concerte cu ea, ca să scoți bani. Or eu nu am timp să merg la concerte în acest moment”, declara Adela Popescu pentru revista Elle.ro. 

ADVERTISEMENT