Life

Adela Popescu a dezvăluit sexul bebelușului. Cum a reacționat soțul ei, Radu Vâlcan

02.02.2021 | 13:22
Adela Popescu a dezvaluit sexul bebelusului Cum a reactionat sotul ei Radu Valcan
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a recunoscut în urmă cu o lună că este însărcinată pentru a treia oară, iar acum a dezvăluit care este sexul bebelușului. Frumoasa blondină este mama a doi băieți, Alexandru și Andrei. 

Prezentatoarea de la Pro TV a mărturisit că nu s-a confruntat până acum cu stări de greață sau alte simptome, semn că starea ei de sănătate este una cât se poate de bună. Vedeta este însărcinată în trimestrul doi deja, totul evoluând cât se poate de normal.

ADVERTISEMENT

Actrița a dezvăluit că va aduce pe lume tot un băiat, precizând că reacția soțului ei, Radu Vâlcan, a fost una fabuloasă. Moderatorul de la Antena 1 a rămas fără cuvinte când a auzit că cel de-al treilea copil este băiat pentru că-și dorea fetiță.

Adela Popescu a spus ce poartă în pântece: fetiță sau băiat

Fosta gazdă de la „Insula Iubirii” a lăsat să se înțeleagă că vor avea patru copii, așadar Adela Popescu nu se va opri până nu va aduce pe lume și o fetiță, însă până atunci se bucură de sarcină și de momentele frumoase petrecute alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a mai precizat că cel de-al treilea copil este unul foarte dorit, vedeta imaginându-se că va fi peste ani „soacra cu trei nurori”. Iată că dorința i s-a îndeplinit, în curând urmând să aducă pe lume cel de-al treilea băiat al familiei.

„Sunt în 17 săptămâni, asta știm. Nu am grețuri, nu mi-a fost rău. Este băiețel, tot băiețel. Cel mai amuzant este că este tot băiat. Reacția soțului a fost cea mai tare: «Nu pot să cred, o să avem patru copii».

ADVERTISEMENT

Știi ce a vrut să zică? O să mai facem unul până iese fetiță. Noi ni l-am dorit foarte mult pe acest copil și eu m-am imaginat mamă de trei băieți! O să fiu regina lor”, a spus Adela Popescu în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Vestea a fost dată la scurt timp după ce Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au întors din vacanța petrecută în Maldive, foștii săi colegi de platou așteptând cu sufletul la gură să afle ce poartă în pântece.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea nu are emoții în legătură cu cea de-a treia sarcină și chiar se simte pregătită. Actrița este convinsă că se va descurca de minune cu micuții, chiar dacă diferențele de vârstă dintre ei nu vor fi foarte mari.

ADVERTISEMENT