Life

Adela Popescu a găsit numele pentru cel de-al treilea băiat? Ce i-a spus fiul ei Alexandru

Adela Popescu trăiește o bucurie uriașă după ce a anunțat că va fi mamă pentru a treia oară. Blondina este pregătită să aducă pe lume încă un băiat, căruia fiul ei Alexandru i-a găsit deja numele.
21.05.2021 | 17:42
Adela Popescu a gasit numele pentru cel deal treilea baiat Ce ia spus fiul ei Alexandru
ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață și actriță mărturisea în urmă cu puțin timp că își dorește să găsească un nume care să înceapă cu litera „A”, așa cum se întâmplă și în cazul celor doi băieți pe care-i are cu prezentatorul Radu Vâlcan, Alexandru și Andrei.

Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” dezvăluia recent că băiatul ei cel mare are câteva propuneri pentru fratele cel mic, în momentul de față reușind să găsească o altă variantă. Adela Popescu a împărtășit-o cu oamenii din online.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, noi informații despre numele celui de-al treilea băiat

„Gata, stăm liniștiți. Ne-a anunțat Alexandru ce nume a hotărât să poarte frățiorul lui. ALADIN. Aladin Vâlcan. Și a zis că e bătut în cuie.

Acum, nu-i mai rămâne bebelușului decât să fie fin. Ce să vă zic, dintr-odată, Avionel, prima lui propunere, mi se pare chiar o variantă super”, a povestit Adela Popescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Postarea vedetei a primit foarte multe mesaje și aprecieri, Lora, artista care o înlocuiește în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, venind și ea cu o variantă. Cântăreața i-a propus un nume care nu este foarte cunoscut, și anume Adelin.

„Zici tu să renunțăm la covor și la lampa fermecată?”, este reacția venită din partea blondinei la sugestia colegei sale de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Votez Avionel”, „Team Avionel”, „Să știi că Adelinii au și mai multe superputeri”, „Bine că nu vrea Aiurel (ca în Winny de pluș)” sau „E clar: în familia aia a voastră toți aveți umor!??Ar trebui să ții cont de propunerea copilului”, sunt câteva comentarii din mediul online.

„Din două… rele, Avionel, clar e câștigător”, a ținut să mai adauge frumoasa cântăreață despre numele pe care-l va purta cel de-al treilea băiat.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, mamă pentru a treia oară. Vedeta are tot băiat

Actrița și partenerul ei de viață, Radu Vâlcan, urmează să devină părinți pentru a treia oară. Vedeta în vârstă de 34 de ani a intrat în ultimul trimestru de sarcină și nu mai are mult până își va ține în brațe bebelușul, al treilea băiat al familiei.

Adela Popescu este în culmea fericirii și se numără printre femeile norocoase, care nu au luat foarte multe kilograme în plus. Frumoasa cântăreață se menține în formă și nu are probleme serioase cu sarcina care decurge cât se poate de normal.

Vedeta se bucură de toată încrederea partenerului ei de viață, care o face să se simtă frumoasă în toată această perioadă. Adela Popescu are un soț care o sprijină la fiecare pas, precizând că prezentatorul de la Antena 1 și-ar dori și o fetiță la un moment dat.

ADVERTISEMENT