Life

Adela Popescu a levitat, în direct, la Vorbește lumea. Reacția colegilor: „Radu, stai liniștit, e un specialist!”

Adela Popescu a fost protagonista unui moment magic, în direct, în emisiunea Vorbește lumea. Vedeta Pro TV a levitat. Cum au reacționat colegii săi de platou?
01.07.2022 | 13:34
Adela Popescu a levitat in direct la Vorbeste lumea Reactia colegilor Radu stai linistit e un specialist
Adela Popescu a levitat. Cum au reacționat colegii. Foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Un magician a făcut-o pe Adela Popescu să leviteze, în direct, în timpul emisiunii pe care aceasta o moderează la Pro TV. Colegilor săi, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, nu le-a venit să creadă ceea ce văd. L-au asigurat pe Radu Vâlcan că soția lui este în siguranță.

Adela Popescu, protagonista unui număr de magie. A levitat în timpul emisiunii Vorbește lumea

În ediția de vineri, 1 iulie 2022, a emisiunii Vorbește lumea, în platou a fost invitat un magician. Printre alte trucuri, acesta a făcut-o pe Adela Popescu să leviteze.

ADVERTISEMENT

Astfel, înainte de toate, a rugat-o pe ea și pe colegii săi de platou să se liniștească și să se concentreze. Apoi, a dus-o pe brațe până la masă.

Atunci când au văzut ce se petrece, Shurubel a ținut să-l anunțe pe Radu Vâlcan că soția lui este în siguranță și că întreaga procedură este făcută de cineva cu experiență.

ADVERTISEMENT
adela levitat vorbește lumea direct
Adela Popescu a fost protagonista unui moment de magie.
Foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV

„Radu, stai liniștit, e un specialist”, a spus Shurubel.

Ajunsă la masă, Adelei Popescu i s-a cerut să se întindă pe spate și să stea nemișcată. Timp de câteva secunde, vedeta Pro TV a levitat, fără să aibă habar de ce se întâmplă.

„O să te rog să ții ochiși închiși tot timpul numărului, indiferent de ce simți tu. Să nu-ți faci griji. Te rog, să nu adormi”, i-a spus magicianul Adelei Popescu.

ADVERTISEMENT

Adelei Popescu nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat. Cum au reacționat colegii de platou

Când momentul s-a încheiat, colegii de platou ai Adelei Popescu erau înmărmuriți, iar vedeta Pro TV nu știa dacă a levitat sau nu.

„Ești bine Adela?”, a întrebat Bogdan Ciudoiu.

„Da, dar s-a întâmplat ceva? Ce am pățit?”, a reacționat Adela Popescu.

Vedeta a fost încântată de ce a trăit și i-a mulțumit magicianului că i-a oferit această ocazie, mai ales că s-a bucurat și de aplauzele celor prezenți.

ADVERTISEMENT