Life

Adela Popescu a născut a pentru a treia oară. Prima imagine cu bebelușul și primele declarații

Adela Popescu a născut pentru a treia oară. Cum se simte soția lui Radu Vâlcan după ce a adus pe lume al treilea băiețel?
11.07.2021 | 19:02
Adela Popescu a nascut a pentru a treia oara Prima imagine cu bebelusul si primele declaratii
Adela Popescu a născut pentru a treia oară. Cum se simte soția lui Radu Vâlcan. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT
11-07-2021
16:07

Prima imagine cu Adela Popescu după ce a născut. Vedeta a postat un mesaj pe Instagram

Adela Popescu a postat o primă imagine după ce a devenit mămică pentru a treia oară. Actrița a scris și un mesaj emoționant. 
„Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult că zece fetițe. :))) Și face! Că e minunat, a luat notă 10, are 3,620 kg și s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvănii de frățiori ce îl așteaptă acasă”, a scris Adela.

Și Radu Vâlcan a făcut câteva mărturisiri despre venirea pe lume al celui de-al trăilea băiat al familiei: „Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni”.
Pe scurt, iubire, vă ador!

Adela Popescu, Radu și al treilea copil. Foto: Instagram

Adela Popescu a devenit mămică pentru a treia oară cu puțin timp în urmă. Prezentatoarea de la Vorbește lumea a adus pe lume cel de-al treilea băiețel și este mai fericită ca niciodată.

Soția lui Radu Vâlcan a așteptat acest moment încă de când a aflat că va aduce pe lume încă un copil. Vedeta s-a retras de la cârma emisiunii de la Pro TV în inauarie.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a născut pentru a treia oară. Cum se simte soția lui Radu Vâlcan

Adela Popescu a adus pe lume cel de-al treilea băiețel și este mai fericită ca niciodată, la fel și soțul ei, Radu Vâlcan.

Cei doi ar fi vrut să aibă o fetiță, însă sunt fericiți că familia lor s-a mărit cu încă un membru și se bucură de momentele împreună.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea TV a fost activă pe rețelele sociale, chiar dacă nu a mai apărut pe micile ecrane. Blondina i-a ținut mereu la curent pe fani în legătură cu starea ei de sănătate la cea de-a treia sarcină.

Zilele trecute, Radu Vâlcan a recunoscut că atât el, cât și soția lui sunt emoționați. Adela Popescu a decis să nască natural și de data aceasta.

ADVERTISEMENT

Din fericire, frumoasa blondină nu a întâmpinat probleme serioase de sănătate în timpul sarcinii.

„Adela se simte foarte bine. Deja ne pregătim, pentru că mai sunt, după spusele medicului ginecolog, o chestiune de câteva zile.

ADVERTISEMENT

În rest așteptăm, avem emoții, ea se simte foarte bine, evident că e obosită, lucruri specifice acestei perioade”, a declarat Radu Vâlcan la Antena Stars, înainte de a deveni tătic pentru a treia oară.

Adela Popescu, sfat pentru viitoarele mămici

Adela Popescu le-a sfătuit pe viitoarele mămici să consulte medicul înainte de a decide dacă vor naște natural sau prin cezariană. Vedeta nu a vrut să nască prin cezariană și spune că trebuie făcută doar la recomandarea medicului.

„Dacă tu ai încredere deplină în medicul cu care naști, trebuie să ai încredere deplină și dacă îți spune că trebuie să naști prin cezariană”, a declarat recent Adela Popescu.

Prezentatoarea de la Pro TV a spus de mai multe ori că nu își dorește să nască prin cezariană. În plus, va naște și de data aceasta cu medicul care i-a fost alături și la primii doi copii.

ADVERTISEMENT