Life

Adela Popescu a pregătit totul înainte de a treia naștere: “Doar să ne spună bebe că a venit momentul”

Peste câteva zile Adela Popescu va deveni mămică pentru a treia oară. Artista și-a făcut deja bagajul pentru maternitate.
09.07.2021 | 11:13
Adela Popescu a pregatit totul inainte de a treia nastere Doar sa ne spuna bebe ca a venit momentul
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni din nou părinți peste doar câteva zile. Artista a făcut toate pregătirile și așteaptă să meargă la maternitate. Pentru că a decis să nască natural nu știe exact când se va întâmpla acest lucru.

Adela Popescu a postat un mesaj în care recunoaște că este extrem de emoționată pentru că în curând își va strânge fiul în brațe.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a pregătit totul înainte de a treia naștere

Adela Popescu este pe ultima sută de metri. Peste doar câteva zile va deveni mămică pentru a treia oară. Adela a recunoscut pe contul său de socializare că este extrem de emoționată și așteaptă clipa în care își va strânge la piept fiul.

Artista și-a pregătit deja bagajul pentru maternitate pentru a fi sigură că nu uită nimic.  Chiar dacă încă nu a născut aceasta a spus că îi va fi dor de perioada de maternitate.

ADVERTISEMENT

“Câte emoții am…. Și o mulțime de gânduri îmi trec simultan prin minte. Să fie bine Avionel, să fie o naștere ușoara, să fim sănătoși și să ajungem cu bine acasă…

A mai rămas foarte puțin timp și abia aștept să îl țin în brațe, dar parcă în același timp îmi e deja dor de perioada asta a sarcinii, care s-a scurs mult prea repede.

ADVERTISEMENT

Bagajul pentru maternitate e pregătit, dosarul la zi, kit-ul de celule stem la îndemână, doar să ne spună bebe că a venit momentul”, a scris Adela Popescu pe Instagram, în urmă cu puțin timp.

Adela Popescu și Radu Vâlcan mai au împreună doi băieți și nu au de gând să se oprească până în momentul în care în familia lor nu va apărea și o fetiță.

ADVERTISEMENT

Cum s-a fotografiat Adela Popescu

Artista se mândrește de felul în care arată și chiar dacă mai are câteva zile până să nască s-a fotografiat în lenjerie intimă cu burtica la vedere.

“Mi-a trimis iubita mea poză asta. Nu m-am putut abține să nu v-o arăt. Iartă-mă, Adela Popescu, că dau din casă!”, a scris Radu Vâlcan pe Facebook.

Fotografia a adunat rapid peste 500 de comentarii și 22.000 de like-uri.

ADVERTISEMENT