Life

Adela Popescu a rămas singură în Republica Dominicană. Radu Vâlcan s-a întors cu băieții acasă: „Poza de dor”

Adela Popescu a rămas singură în Republica Dominicană, pentru că soțul ei a plecat cu cei doi copii mai mari, Andrei și Alexandru.
27.09.2022 | 15:27
Adela Popescu a ramas singura in Republica Dominicana Radu Valcan sa intors cu baietii acasa Poza de dor
Adela Popescu a rămas singură în Republica Dominicană. Radu Vâlcan s-a întors în țară. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan a plecat din Republica Dominicană, lăsând-o singură pe soția lui, Adela Popescu, care trebuie să mai stea în această țară pentru a continua filmările.

Radu Vâlcan a plecat din Republica Dominicană

Radu Vâlcan și cei doi fii mai mari ai săi și ai Adelei Popescu au plecat din Republica Dominicană și au ajuns în țară. Dar nici bine nu a ajuns că deja i se făcuse dor de soția lui.

ADVERTISEMENT

Același lucru i s-a întâmplat și prezentatoarei de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, care i-a trimis rapid o fotografie lui Radu Vâlcan, pentru a mai diminua dorul.

La rândul său, și Radu Vâlcan a făcut o poză alături de copiii lor, pe care i-a trimis-o vedetei, dar pe care a publicat-o și în mediul online.

ADVERTISEMENT

“Mi-a trimis Adela Popescu poza asta de dor, i-am trimis și eu una de și mai dor”, a scris Radu Vâlcan.

Adela Popescu, înlocuită la Vorbește lumea de Lili Sandu

Adela Popescu a fost înlocuită la emisiunea Vorbește lumea, având în vedere că a plecat în Republica Dominicană să prezinte Sunt celebru, scoate-mă de aici.

ADVERTISEMENT

După revenirea din concediu a celor doi colegi ai săi, Bogdan Ciudoiu și Shurubel, în noul sezon, Adela Popescu a fost înlocuită de Lili Sandu.

Cântăreața și actrița a mărturisit că este fericită să revină în televiziune după o vreme îndelungată, iar Vorbește lumea este un proiect de suflet pentru ea.

ADVERTISEMENT

„Sunt extrem de fericită să mă reîntorc în televiziune şi mai mult decât atât să mă alătur ca şi prezentator unei emisiuni care ocupă un loc special în inima mea.

Vorbeşte Lumea este un proiect de suflet şi abia aştept să îmi beau cafeaua împreună cu telespectatorii şi cu cei doi minunaţi, Shurubel şi Bogdan!”, a spus aceasta, conform Pagina de media.

De altfel, și coprezentatorii s-au arătat încântați că vor fi însoțiți de Lili Sandu în fiecare dimineață:

„În plus, anul ăsta ni se alătură una dintre cele mai reuşite creaţii ale Domnului, Lili Sandu!”, a spus Bogdan Ciudoiu.

ADVERTISEMENT