Life

Adela Popescu a revenit în muzică. Cu ce artist cunoscut a lansat o melodie: “Suntem vecini la două străzi”

Adela Popescu a revenit în muzică, după ani buni de pauză. Prezentatoarea a lansat o melodie alături de un artist cunoscut.
16.11.2022 | 16:57
Adela Popescu a revenit in muzica Cu ce artist cunoscut a lansat o melodie Suntem vecini la doua strazi
Adela Popescu a revenit în muzică. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După ani buni de pauză, Adela Popescu a revenit în muzică și a lansat o nouă piesă alături de un artist cunoscut. Prezentatoarea de la Pro TV a renunțat la cariera muzicală cu mai bine de șase ani în urmă.

Adela Popescu a revenit în muzică și a lansat o melodie alături de un artist cunoscut din România

Soția lui Radu Vâlcan a cântat o melodie alături de Keo, intitulată “Fără tine”. Cei doi au cântat piesa în avanpremieră la Radio ZU, urmând să fie lansată oficial pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici locuiește în apropierea lui Keo, după cum a declarat artistul. Fostul iubit al Andreei Bălan a mai spus că de ani buni plănuia să lanseze o melodie cu Adela Popescu.

“Mă bucur că sunt aici, alături de voi, și, mai ales, alături de Adela. Cu o piesă nouă, pe care am comis-o împreună. Piesa a fost concepută astfel încât să fie un duet.

ADVERTISEMENT

Și nu puteam să mă gândesc la o voce și la o personalitate mai potrivită pentru această piesă decât Adela. De mult, cred că de vreo 15 ani, am zis să facem ceva.

E greu, da, suntem doar vecini la două străzi. (…)

Știi ce mi-am dorit? Să fac o romanță modernă! Mi se pare că vibe-ul ăsta al romanțelor vechi reeditat într-un feeling nou mi se pare o combinație interesantă”, a declarat Keo la Radio ZU, notează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

“Piesa a fost gata cu totul, doar cu vocea lui.”, a completat Adela Popescu cele spuse de Keo.

Piesa interpretată în avanpremieră este disponibilă pe pagina de Facebook Radio ZU.

Adela Popescu a cântat alături de DJ Project

În urmă cu câțiva ani, Adela Popescu a cântat cu formația DJ Project, alături de care a scos câteva melodii.

S-a alăturat trupei la finalul lui 2011 și a înlocuit-o atunci pe Giulia Anghelescu, care a fost solista formației din 2009, după plecarea Elenei Baltagan (Ellie White).

ADVERTISEMENT

Împreună cu DJ Project, Adela Popescu a scos melodii foarte apreciate, cum ar fi “Bun rămas” sau “Vraja ta”. După o colaborare de patru ani, vedeta s-a retras din trupă, însă nu și-a mai continuat cariera muzicală.

Anul trecut, prezentă la un concert al formației DJ Project, membrii trupei au invitat-o pe Adela Popescu pe scenă, unde au interpretat câteva melodii.

Adela Popescu și-a început cariera muzicală cu câțiva ani înainte de colaborarea cu DJ Project. Prezentatoarea cânta melodii pentru coloana sonoră a telenovelelor în care a jucat, printre care și Lacrimi de iubire (2005 – 2006).

În 2016, Adela Popescu a devenit prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea, dar a renunțat definitiv la muzică după ce a rămas însărcinată cu primul ei copil, Alexandru.

ADVERTISEMENT