Life

Adela Popescu, adevărul despre relația cu Radu Vâlcan: ”Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună”

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai logevive cupluri din showbiz-ul românesc, dar care sunt secretele poveștii lor de dragoste?
24.05.2022 | 09:48
Adela Popescu adevarul despre relatia cu Radu Valcan Am avut perioade in care nu a mai fost timp de pupicul de noapte buna
Adela Popescu, detalii despre relația cu soțul ei, Radu Vâlcan. Pe ce se bazează prezentatoarea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a spus adevărul despre relația amoroasă cu prezentatorul de la Insula Iubirii. Vedeta de la Pro TV recunoaște că în mariajul cu celebrul moderator există și momente tensionate sau când nu au timp unul de celălalt.

Adela Popescu, detalii despre relația cu soțul ei, Radu Vâlcan. Pe ce se bazează prezentatoarea

Adela Popescu (35 de ani) a discutat deschis despre clipele în care a simțit că se îndepărtează de partenerul de viață, Radu Vâlcan, mai ales prin prisma faptului că sunt părinții a trei băieți: Alexandru, Andrei și Adrian.

ADVERTISEMENT

Din fericire, vedeta de la Pro TV știe cum să iasă din această stare, precizând că-și face timp pentru soțul ei. Cei doi ies la cină sau savurează câte un pahar de vin atunci când simt nevoia să se reconecteze unul cu celălalt.

„Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt. Sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa.

ADVERTISEMENT

Însă, când simţim că se prelungeste starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm”, a dezvăluit prezentatoarea de la Vorbește lumea într-un interviu pentru publicația viva.ro.

Adela Popescu: ”Pot oferi totul în relația noastră”

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu de circa 12 ani, cântăreața având numai aprecieri pentru partenerul de viață. Îndrăgita artistă este fericită că moderatorul are un respect foarte mare pentru familia sa.

ADVERTISEMENT

„Radu este introvertit cu cei din jur, acasă turuie pur şi simplu. (zâmbește) Noi nu am fost deficitari niciodată la capitolul comunicare.

E adevărat că eu iubesc mai mult decât el adunările şi mărturisesc că am devenit mai selectivă din cauza lui, însă nu mi se pare un sacrificiu prea mare pentru liniştea familiei noastre.

ADVERTISEMENT

Eu apreciez enorm că îmi respectă familia, că nu m-a pus niciodată să aleg, că înțelege cât de important este aspectul acesta pentru mine.

Şi că înţelege că, dacă eu sunt fericită şi împăcată, pot oferi totul în relaţia noastră”, a mai completat frumoasa blondină, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT