Life

Adela Popescu, alături de Irina Fodor după ce a fost surprinsă acasă la Ștefan Bănică: „Când veniți la un pahar?”

Adela Popescu, mesaj pentru Irina Fodor după zvonurile privind relația ei cu Ștefan Bănică. Prezentatoarea de la Vorbește lumea și-a arătat susținerea pentru colega din televiziune.
04.04.2022 | 17:13
Adela Popescu alaturi de Irina Fodor dupa ce a fost surprinsa acasa la Stefan Banica Cand veniti la un pahar
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a transmis un mesaj pe rețelele de socializare pentru Irina Fodor, după ce în presă au existat zvonuri că între aceasta și Ștefan Bănică ar fi început o relație.

Ce mesaj a transmis Adela Popescu după ce s-a speculat că există o relație între Irina Fodor și Ștefan Bănică

Prezentatoarea de la Vorbește lumea și-a arătat susținerea pentru Irina Fodor, căreia i-a transmis mai multe mesaje de încurajare.

ADVERTISEMENT

Astfel, Adela Popescu a descris iubirea dintre Irina și Răzvan Fodor drept „cea mai frumoasă”, iar cei care îi cunosc știu care este, de fapt, adevărul: acela că ei doi se iubesc.

Mai mult, prezentatoarea TV le-a făcut o invitație celor doi soți pentru a veni în vizită și să se distreze pe seama acestor speculații făcute în presă.

ADVERTISEMENT

„Tu și Răzvan aveți cea mai frumoasă poveste de dragoste pe care eu o știu. Se simte doar privindu-vă.

Indiferent de ce s-a scris și se va scrie, nimeni nu s-ar putea îndoi de asta. Love ❤️ P.S.: Când veniți la un pahar să râdem puțin de „distracția” asta?”, a scris Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Irina Fodor după zvonurile apărute cu privire la relația ei cu Ștefan Bănică

Irina Fodor a clarificat zvonurile cu privire la relația ei cu Ștefan Bănică. Astfel, prezentatoarea de la Dancing on Ice a transmis că totul a fost doar o știre falsă, singurul lucru adevărat din tot ceea ce s-a prezentat fiind că a mers, într-adevăr, acasă la Ștefan Bănică.

Totuși, aceasta nu era singură, așa cum s-a spus, ci alături de echipa de la Dancing on Ice, iar cântărețul era cu soția lui, Lavinia Pîrva.

ADVERTISEMENT

„Lucrurile au fost scoase din context, persoane prezente la fața locului au fost evitate în fotografii și așa s-a creat o știre falsă.

Sunt absolut convinsă că există imagini și cu ceilalți colegi care au venit la întâlnire sau cu Lavinia, care a coborât odată cu Ștefan din mașina lor, dar nu ar mai fi existat niciun interes pentru articol dacă le-ar fi arătat și pe acelea”, a scris Irina Fodor, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT