Life

Bradul de Crăciun al Adelei Popescu, ironizat la Vorbește lumea: „Zici că l-ai luat de la ajutoare”

Bradul Adelei Popescu a fost ironizat de colegii ei din emisiunea Vorbește lumea, dar un specialist i-a venit în ajutor. Ce tendințe în materie de ornamente de Crăciun sunt anul acesta?
15.12.2021 | 13:31
Bradul de Craciun al Adelei Popescu ironizat la Vorbeste lumea Zici ca lai luat de la ajutoare
ADVERTISEMENT

Miercuri, în emisiunea Vorbește lumea, de la Pro Tv, a fost invitat Alexandru Dadu, specialist în împodobirea brazilor de Crăciun. Colegii de platou ai Adelei Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, nu au ratat ocazia și au ironizat bradul de Crăciun pe care îndrăgita prezentatoare l-a împodobit.

Soția lui Radu Vâlcan nu a putut accepta și a replicat imediat, motivând că a făcut totul de una singură, deoarece partenerul său este plecat din țară, pentru filmările noului sezon al emisiunii Insula Iubirii, ce urmează să fie difuzat la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Bogdan și Shurubel au râs de bradul Adelei

Adela Popescu a optat, anul acesta, pentru un brad natural, pe care l-a împodobit simplu, cu câteva globulețe. Shurubel și Bogdan nu s-au putut abține și i-au criticat alegerea, făcând mai multe glume pe seama pomului de Crăciun al colegei lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

„Săracul, zici că l-ai luat de la ajutoare. Ai dat bani pe el sau l-ai primit cadou? Există cumva un site ‘Adoptă un brad’ ? L-ai adoptat după ce bradul acesta a fost maltratat în ultimele case în care a locuit?”, au glumit Shurubel și Bogdan.

ADVERTISEMENT

Adela a reacționat imediat și a spus că este mândră de bradul ei, pe care l-a cumpărat de una singură. Cum Radu Vâlcan este plecat în Thailanda, pentru filmările noului sezon Insula Iubirii, prezentatoarea a împodobit pomul de Crăciun împreună cu cei trei copii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

„În primul rând, să vă zic un lucru, ziceți mersi că am brad că puteau copiii mei să nu aibă brad anul ăsta. Doi, dacă ar fi după mine, bradul ar avea doar instalație. Trei, am pus două culori, adică, practic nici nu m-am complicat. Mi-au jignit brăduțul pe care l-am făcut eu cu copiii mei…”, a replicat Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

Ce spune specialistul despre bradul de Crăciun al Adelei?

Alexandru Dadu, specialist în ornamente de Crăciun, a analizat bradul Adelei Popescu și, surprinzător pentru cei doi colegi ai moderatoarei, verdictul a fost unul pozitiv. Avantajul vedetei a fost, în primul rând, faptul că a împodobit bradul alături de cei trei copii.

Întrebat de Bogdan dacă el și-ar pune un astfel de brad în casă, specialistul a glumit și a spus că l-ar așeza pe balcon. După ce i-a mai pus Adelei câteva întrebări, pentru a afla dacă cei mici au fost încântați, Alexandru Dadu a oferit și un răspuns final.

ADVERTISEMENT

„L-aș pune balcon, sigur. Dar vă spun și de ce, pentru că în casă e foarte cald. Bradul e natural și mi-e teamă să nu se usuce. Felicitări, Adela! Când nu aveți emisiune, te așteptăm la noi la atelier.”, a concluzionat specialistul.

Tendințe în materie de împodobit brazii în 2021

Specialistul Alexandru Dadu a vorbit despre tendințele de anul acesta în baterie de brazi și ornamente de Crăciun.  Cel mai important sfat oferit de acesta este că oamenii trebuie să-și asculte intuiția și să nu se ghideze după aspecte precum culoarea anului.

Cromatica bradului poate fi aleasă în concordanță cu culorile casei sau camerei în care v-a fi poziționat. De exemplu, într-un spațiu alb, potrivite sunt nuantețele de verde, roșu și roz.

Ideal este ca bradul de Crăciun să aibă în spate o tematică bine aleasă sau o poveste. Anul acesta, în vogă sunt elementele din „Spărgătorul de nuci”. Un alt tip de decorațiuni preferate de specialiști, sunt cele naturale, precum flori și portocale uscate, scorțișoară sau nucșoară.

Ornamentele pentru ușă sunt și ele la mare căutare. În 2021, în tendințe sunt coronițele confecționate din globuri de sticlă și ramuri de brad.

 

ADVERTISEMENT