Life

Adela Popescu, certată de soacră. Ce i-a reproșat mama lui Radu Vâlcan: “Îmi spune că ne batem joc”

Adela Popescu a fost certată de soacră din cauza comportamentului ei de la Vorbește Lumea, emisiunea pe care o prezintă la Pro TV. Iată ce i-a reproșat mama lui Radu Vâlcan.
21.01.2022 | 12:05
Adela Popescu certata de soacra Ce ia reprosat mama lui Radu Valcan Imi spune ca ne batem joc
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a fost certată de soacră, care i-a făcut reproșuri în legătură cu modul în care se comportă cu Shurubel, colegul ei din platoul Vorbește Lumea.

Mama lui Radu Vâlcan este deranjată de faptul că Adela Popescu și Bogdan Ciudoiu fac glume la adresa colegului lor. Blondina a povestit totul chiar în cadrul emisiunii de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

În trecut, Adela Popescu spunea că ea și soacra ei a o relație foarte bună, dar se pare că aceasta nu este de acord cu anumite lucruri pe care le face blondina.

Adela Popescu a fost certată de soacră

Prezentatoarea TV a povestit întâmplarea cu soacra în platoul de la Pro TV, spre amuzamentul colegilor și telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Mama lui Radu Vâlcan consideră că felul în care Adela Popescu și Bogdan Ciudoiu fac glume la adresa lui Shurubel nu este unul potrivit.

“Soacra mea îmi spune că ne batem joc de bietul Shurubel și să nu mai facem asta. Avem numai cazuri sociale aici”, a spus Adela Popescu la Vorbește Lumea.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, enervată de Radu Vâlcan

Recent, Radu Vâlcan a decis să nu se mai bărbierească și să-și lase cioc, lucru care nu a fost deloc pe platul soției lui. Adela Popescu a insistat să-i spună că nu-i stă deloc bine așa.

La un moment dat, prezentatorul de la Insula Iubirii s-a simțit deranjat de afirmațiile partenerei de viață.

ADVERTISEMENT

“Vreau să dau aici, în fapt, de față cu toată lumea. Te-am rugat frumos să nu îți mai lași cioc, că nu îți stă bine. Uite, serios, chiar nu îți stă bine, să zică și oamenii ăștia.”, i-a spus Adela Popescu soțului ei.

“Iubire, nu mi-am lăsat cioc, mi-ai spus la un moment dat, m-am bărbierit.”, i-a răspuns acesta, însă blondina nu a renunțat. “Te-am rugat să nu îți mai lași cioc, iubitule! Nu-ți stă bine! Uite, îți zice și Adrian!”

Deranjat de insistențele soției, Radu Vâlcan i-a răspuns scurt “Ok”, iar Adela Popescu a încercat să repare situația. Prezentatoarea TV i-a spus soțului ei că îi stă bine oricum, cu sau fără cioc.

“Dar nu te supăra acum, scumpule! M-ai înțeles greșit! Scumpete, ești superb, serios, cu sau fără cioc! Mamă, dar uite acum, că mă uit mai bine, chiar îți stă super!”, i-a spus vedeta.

ADVERTISEMENT