Life

Adela Popescu, copilărie grea, dar de care își amintește cu drag: „Plecam zgribulită spre școală”

28.10.2020 | 19:25
Adela Popescu copilarie grea dar de care isi aminteste cu drag Plecam zgribulita spre scoala
Adela Popescu, copilărie grea, dar de care își amintește cu drag: „Plecam zgribulită spre școală" Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Adela Popescu este mama a doi copii, iar vremurile tulburi pe care le trăim au dus-o cu gândul la propria copilărie. Într-o postare pe Instagram, vedeta povestește lucrurile care completau tabloul copilăriei pe care a avut-o ea și care nu păreau tocmai ușoare.

Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” povestește cum arăta iarna în localitatea natală, care erau obiceiurile casei și lucrurile de care avea parte zilnic. Ea menționează că respectivele amintiri îi aduc bucurie. Își amintește că dragostea părintească este mai presus de greutăți.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când vedeta vorbește despre dragostea care a înconjurat-o în perioada prunciei și își dorește să le ofere același lucru copiilor săi. Ea are o părere cu totul deosebită despre relațiile dintre membrii unei familii și modul în care aceștia au grijă unul de altul.

Adela Popescu, amintiri din copilărie. Momente grele, dar fericite, de care își amintește cu drag

Partenera de viață a lui Radu Vâlcan are o relație foarte apropiată cu părinții ei și apreciază dragostea cu care a fost crescută. Mesajul pe care l-a distribuit pe contul de Instagram este unul care subliniază aprecierea pentru modul în care și-a petrecut copilăria. „La Susani, pe vremea asta, începea să miroasă a fum și foc în casă. Îmi amintesc clar. Trosneau lemnele în plită iar eu îmi încălzeam tălpile pe sobă, sprijinită pe patul de lângă. Era cald doar în două camere, în bucătărie și dormitor, dar încăpeam acolo și bine ne mai era. Coceam mere, fierbea mami lapte în tuciul în care făcuse mămăligă, iar tati venea înfrigurat de afară cu brațul plin de lemne.

ADVERTISEMENT
Adela Popescu și părinții ei
Adela Popescu și părinții ei
Sursa foto: Blog personal

Spre dimineață se făcea frig în casă, îmi amintesc că plecăm zgribulită spre școală, dar nu știu de ce până și amintirea asta îmi aduce atâta bucurie și emoție.Troiene de zăpadă, picioare înghețate, fără vreun pachețel special, doi kilometri pe jos zilnic, jucării doar de Crăciun, mașini pe stradă din joi în paște , la fel și copii, și în general o lume magică doar în mintea și în dragostea părinților mei pentru mine.

Nu prea mai fac diferența între amintiri concrete și senzații. Când văd câte o fotografie de atunci îmi dau seama câte lipseau și cu toate astea inima mea face drumul “acolo” în fiecare seară. Și îmi dau seama, mai clar ca niciodată, că doar de dragoste, încredere și siguranță au nevoie copiii noștri…”, este mesajul emoționant în care vedeta împărtășește fanilor trăirile din copilărie și subliniază că putem să ne ajutăm copiii să treacă mai ușor peste greutăți cu dragostea părintească.

ADVERTISEMENT
Adela Popescu, părinții și frații ei
Adela Popescu, părinții și frații ei
Sursa foto: Blog personal

Adela Popescu are doi frați mai mari, iar relațiile dintre toți membrii familiei în care a crescut sunt unele foarte apropiate. Drept dovată avem o postare impresionantă pe blogul personal al artistei: „cred așa: că eu sunt îngerul lui păzitor (n.r. al lui Radu Vâlcan) și el al meu, că eu sunt îngerul fraților mei și ei ai mei, și ei sunt și îngerii copiilor lor și copiii lor vor fi îngerii copiilor lor, dar și ai fraților mei și ai cumnatelor mele.

Și că primii îngeri păzitori pe care îi cunoaștem sunt părinții noștri. Și pe măsură ce creștem, încep să ne crească și nouă aripi în raport cu ei. Așa că îngerii păzitori, sunt cei ce ne iubesc și au grijă de noi. Dar doar cei ce ne iubesc cu totul, cei care și-ar da și viață pentru noi și noi pentru ei.

ADVERTISEMENT

În categoria asta, rarisim intră altcineva în afară de partenerul de viață și membri familiei, cu verișori cu tot, desigur. Toți ceilalți se cheamă prieteni. Și e bine să îi ai. E minunat. Dar nu poți să le pretinzi mai mult, nu că ar refuză „postul”, dar nu ar mai avea timp să fie îngeri pentru frații, părinții, copiii, soții lor.Astăzi este ziua lui Călin, fratele mai mare decât mine, dar mai mic decât Bobo. Că noi suntem un trio: Bobo, Coco și Aca.”, a scris actrița.

Ea a demonstrat încă o dată cât de mult apreciază efortul pe care părinții l-au depus pentru creșterea și educația lor. Cu doar două săptămâni în urmă, blonda a sărbătorit ziua de naștere a mamei sale. Ea a scris un mesaj deosebit pe Instagram, iar pe blogul personal a povestit cum a reușit să o surprindă pe cea care i-a dat viață. Cele două au mers împreună la un control oftalmologic pe care Adela l-a programat pentru mama sa, în mometul în care a aflat că ochelarii pe care acesta îi purta erau aleși fără recomandarea unui medic specialist.

ADVERTISEMENT