Life

Adela Popescu, criticată pentru aparițiile din emisiunea Vorbește lumea: ”Îmi pare rău să-ți spun”

Adela Popescu este foarte activă și constantă pe micile ecrane, însă nu toată lumea apreciază imaginile și postările pe care le face moderatoarea emisiunii Vorbește lumea.
27.06.2022 | 16:31
Adela Popescu criticata pentru aparitiile din emisiunea Vorbeste lumea Imi pare rau sati spun
Adela Popescu, mesaj neașteptat de la un internaut. Are legătură cu emisiunea Vorbește lumea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Pro TV a fost criticată pentru aparițiile în show-ul pe care-l realizează alături de Bogdan Ciudoiu și Shurubel. Vedeta a primit un mesaj neașteptat după ce a vorbit despre emisiunea pe care o moderează.

Adela Popescu, mesaj neașteptat de la un internaut. Are legătură cu emisiunea Vorbește lumea

Adela Popescu se simte norocoasă și fericită că este la cârma emisiunii Vorbește lumea, fiind recunoscătoare pentru meseria pe care o are de câțiva ani după ce a renunțat la telenovele și la aparițiile pe scenă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu toată lumea o place pe frumoasa blondină, după cum se poate vedea din comentariile pe care le primește. În urmă cu puțină vreme o persoană i-a transmis că există o contracție între ce vrea să pară și ce este, de fapt.

„Adela, îmi pare rău să-ți spun, dar să știi că ești foarte frumoasă, poate și deșteaptă, nu știu, să știi că emisiunea pe care o moderezi nu o urmăresc, motivul principal fiind tu.

ADVERTISEMENT

Există o contradicție între ceea ce ești și ceea ce vrei să pari”, este mesajul primit de vedetă de la un internaut de pe Instagram, după ce a distribuit o serie de imagini de la filmările de la Pro TV.

Pe de altă parte au existat și persoane care i-au spus că este frumoasă și autentică. În general, Adela Popescu primește mesaje plăcute și numeroase aprecieri de la cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, detalii din viața de familie

Artista vorbește frecvent despre viața profesională și cea personală, nu doar despre aspectele pozitive, ci și cele negative. În plus, cântăreața nu se ferește să facă dezvăluiri despre cât de greu îi este cu trei copii mici.

„A fost o zi plină și foarte frumoasă. Ce nu se vede în aceste fotografii este că azi noapte Andrei a făcut febră. Nu că ar fi mare lucru. Copiii fac mereu. Dar Radu era la munte pentru maratonul la care urma să participe și noaptea am petrecut-o făcând singură planton.

ADVERTISEMENT

Și deși nu pomenesc acum de vreo situație ieșită din comun, mi-am dat seama, încă o dată, ce bine e să le duci pe toate, și bune și rele, cu partenerul tău, cu tatăl copiilor tăi”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT