Life

Adela Popescu, de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu vedeta. Avea dureri mari

24.06.2020 | 17:44
Adela Popescu de urgenta la spital Ce sa intamplat cu vedeta Avea dureri mari
Adela Popescu, de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu vedeta. Avea dureri mari
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a ajuns de urgență la spital cu dureri stomacale foarte mari. Conform procedurii, artista a fost testată și de noul coronavirus, imediat ce a intrat în unitatea medicală. Din fericire, rzultatul a fost negativ.

După ce a fost supusă mai multor investigații, medicii i-au pus diagnosticul de ileită terminală, o inflamație a intestinului subțire, iar dacă nu are grijă și nu respectă indicațiile medicale, ar putea ajunge pe masa de operație.

ADVERTISEMENT

Vedeta de televiziune speră să nu apară nicio complicație și să poată pleca acasă, cu promisiunea că va avea grijă la alimentație. Până atunci, i se administrează calmante și anti-inflamatoare.

Adela Popescu a ajuns la spital. În ce stare se află

Adela Popescu a trecut prin emoții mari, astăzi, după ce a ajuns la spital cu dureri foarte mari în zona stomacului. Din fericire, nu a fost nimic grav, ci doar o inflamație a intestinului subțire, dar care, dacă nu este ținută sub observație poate da mari complicații, iar pacientul trebuie să fie operat.

ADVERTISEMENT

„Nu e de la mâncare, culmea. E o inflamație, n-are legătură cu mâncarea. Nu prea pot să râd. Mi se administrează calmante, antibiotic și anti-inflamatoare. O să mi se refacă analizele diseară”, a declarat Adela Popescu, la o emisiune TV.

Pentru că a ajuns pe mâna medicilor la timp și starea ei nu este gravă, cel mai probail, va putea pleca acasă și își va face singură tratamentul recomandat de medici.

ADVERTISEMENT

„Dacă lucrurile merg bine, cel mai probabil o să primesc medicație pentru acasă. Mi s-a făcut un CT și s-a luat decizia să merg doar pe antibiotic momentan și să nu fie nevoie de o intervenție chirurgicală”, a mai spus Adela Popescu.