Life

Adela Popescu, decizie radicală după ce s-a infectat cu coronavirus. Ce a pățit prezentatoarea

Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”, a anunțat ce se întâmplă cu ea și cu familia sa, după ce s-a infectat cu noul tip de coronavirus.
10.09.2021 | 15:30
Adela Popescu decizie radicala dupa ce sa infectat cu coronavirus Ce a patit prezentatoarea
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a fost nevoită să ia o decizie radicală după ce a descoperit zilele trecute că a luat coronavirus. Vedeta de la Pro TV a spus despre ce este vorba.

Cântăreața a mărturisit că a amânat un eveniment important care trebuia să aibă loc în acest final de săptămână. Artista plănuia să-l creștineze pe fiul ei cel mic.

ADVERTISEMENT

Vineri, 10 septembrie 2021, ar fi trebuit să-l boteze pe cel de-al treilea său copil, Adrian, care a venit pe lume în urmă cu aproximativ două luni.

Adela Popescu a amânat un eveniment important din cauza Covid 19. Despre ce este vorba

„Pentru că astăzi trebuia să-l botezăm, dar am anulat din cauza îmbolnăvirii mele, Ivona ne-a trimis asta”, a scris Adela Popescu în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea de la „Vorbește lumea” a distribuit și o imagine în care apare o jucărie primită de la o prietenă apropiată, una care este construită din lemn și întruchipează 3 purceluși mici.

„Și frumosul ăsta tot pentru botez era pregătit”, este un alt mesaj lăsat de blondină, legat de o poză în care apare o floare specială.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil creștinarea lui Adrian va avea loc după ce vedeta se face bine, perioada acesta stând în izolare cu mască de protecție pentru a nu-l infecta pe cel mic.

Ceilalți doi băieți mai mari, Alexandru și Andrei, locuiesc perioada aceasta cu bunicii, în timp ce emisiunea de la Pro TV va continua fără frumoasa blondină.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, înlocuită la Vorbește lumea perioada asta

Theo Rose este cea care o înlocuiește pe Adela Popescu, artista nefiind străină de show-ul în care a mai fost co-prezentatoare alături de Cove și alte vedete autohtone.

„Aparent, văd că vă descurcați singuri, dar dacă Adela a crezut că o să fiu o surpriză plăcută pentru voi, atunci îmi face plăcere”, a spus Theo Rose, notează cancan.ro.

Surprizele nu se opresc aici pentru telespectatorii emisiunii, care vor vedea pe altcineva în fiecare zi pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT