Life

Adela Popescu, declarație atipică de dragoste pentru Radu Vâlcan: „Ești mâncat!”

27.10.2020 | 14:40
Adela Popescu declaratie atipica de dragoste pentru Radu Valcan Esti mancat
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu de foarte mulți ani, ba chiar se poate spune că este unul din cele mai longevive din showbiz-ul românesc.

Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”  de la PRO TV a descoperit secretul întreținerii căsniciei sale, iar o parte a acestui secret constă în declarațiile de dragoste atipice pe care aceasta i le face soțului ei, de multe ori în public.

ADVERTISEMENT

Fosta actriță din telenovelele „Numai iubirea” și „Lacrimi de iubire” a postat un citat la secțiunea Story de pe Instagram, scriindu-i lui Radu Vâlcan: „Ești mâncat, scumpete!”.

Adela Popescu îi declară fidelitatea lui Radu Vâlcan

„Sunt femei care, în loc să-i facă să sufere pe mai mulți bărbați, așa cum e firesc, se concentrează asupra unuia până îl extermină. Acestea se numesc fidele”, este citatul pe care l-a partajat pe Instagram Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

Cei doi actori sunt împreună de mai mulți ani. Anul ăsta s-au împlinit 5 ani de la căsătoria lor, din care au rezultat doi copii frumoși, Alexandru (3 ani) și Andrei (1 an).

Adela și Radu se înțeleg de minune și au reușit ca în toți anii de relație să nu le fie invadată intimitatea, câștigând respectul fanilor și al presei prin felul lor de a fi.

ADVERTISEMENT
adela popescu
Adela Popescu, declarații atipice pentru Radu Vâlcan, pe Instagram

Care e secretul căsniciei celor doi actori

Cei doi lucrează în televiziune, însă la posturi concurente. Soțul Adelei prezintă show-ul „Insula iubirii” de la Antena 1, iar ea este amfitrioana matinalului de la PRO TV, alături de Gabriel Coveșeanu.

„Aș zice că petrecem atât de mult timp cu cei mici, încât nu avem timp de tensiuni. Eu sunt la muncă în prima parte a zilei, iar apoi Radu are timp pentru a-și rezolva anumite lucruri. Iar seara… e momentul de relaxare, de timp pentru noi. Evident că suntem o familie normală și mai pot apărea mici contradicții, dar nimic atât de grav”, a spus la un moment dat Adela despre secretul menținerii căsniciei cu Radu.

ADVERTISEMENT