Life

Adela Popescu, despre cel mai mare regret, la șase ani de la nuntă. Ce a dezvăluit soția lui Radu Vâlcan

Adela Popescu a vorbit despre cel mai mare regret al ei, la șase ani de la nunta cu Radu Vâlcan.
08.09.2021 | 15:05
Adela Popescu despre cel mai mare regret la sase ani de la nunta Ce a dezvaluit sotia lui Radu Valcan
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a dezvăluit care este cel mai mare regret al ei, la șase ani de la nunta cu Radu Vâlcan. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” și soțul ei au avut o nuntă restrânsă în 2015, însă nici acum nu poate scăpa de un regret legat de acest eveniment.

Mai exact, vedetei de la Pro TV îi pare rău că nu a invitat două persoane la nunta ei. La petrecere au fost 60 de invitați, cu tot cu personalul, după cum a spus blondina.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, despre cel mai mare regret, la șase ani de la nuntă

Adela Popescu a vorbit despre cel mai mare regret, la șase ani de când s-a căsătorit cu Radu Vâlcan. În 2015, cei doi își uneau destinele și au organizat o petrecere restrânsă, cu 60 de invitați.

Vedeta regretă și acum că nu a invitat două persoane la eveniment, deși a intenționat acest lucru. La petrecere au fost prezenți doar membrii familiei și prietenii apropiați.

ADVERTISEMENT

Deși au trecut ani buni de când este soția lui Radu Vâlcan, vedeta regretă că nu a trecut pe toată lumea pe lista invitaților.

„Am avut în total 60 de oameni, cu tot cu staff. Cred că nunțile acum s-au schimbat și nu se mai fac așa mari și cu fast.

ADVERTISEMENT

Eu am avut numai prietenii buni alături și familia. Am și acum două persoane în minte pe care regret că nu le-am invitat”, a declarat Adela Popescu la „Vorbește lumea”.

Cum a fost cerută în căsătorie Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai iubite și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Iubire și Onoare”. Producția a fost difuzată în perioada 2010 – 2011 la Acasă TV.

ADVERTISEMENT

A trecut mai bine de un deceniu de când s-au cunoscut, iar acum sunt fericiți și au împreună trei băieței: Alexandru, Andrei și Adrian, mezinul familiei, născut acum două luni.

„Chiar dacă ne comportam, trăiam, conviețuiam asemenea celor căsătoriți, simțeam că trebuia să vină și acel moment, firesc. Mi-am făcut un scenariu, protagonist – eu.

Plănuisem o cerere superbă, ca-n filme, dar am jucat atât de prost… Publicul – ea, a anticipat imediat, dar m-a lăsat să mă consum.

Ardea de nerăbdare să trecem odată podul ala de la Ruse, Bulgaria, să ne așezăm la masa din restaurantul ăla în care am avut prima noastră cină romantică și să zică DA.

Restaurantul nu mai există, am găsit altul, dar răspunsul a fost pe loc și DA”, a declarat Radu Vâlcan pentru VIVA.

ADVERTISEMENT