Life

Adela Popescu, detalii despre cum va naște cel de-al treilea copil. Ce sfat le dă actrița gravidelor

Adela Popescu a vorbit despre cea de-a treia naștere și a oferit și un sfat celor care vor să devină mămici.
01.07.2021 | 13:28
Adela Popescu detalii despre cum va naste cel deal treilea copil Ce sfat le da actrita gravidelor
Adela Popescu, însărcinată în 8 luni. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a oferit câteva detalii noi despre cel de-al treilea copil. Actrița va deveni din nou mamă de băiat. Vedeta PRO TV, însărcinată în luna a 8-a, a ales să nască natural și de data aceasta.

Fosta protagonistă a telenovelelor de la Acasă TV a spus că are foarte mare încredere în doctorița care a fost alături de ea la primele două nașteri.

ADVERTISEMENT

Adela a zis că nașterea naturală i se pare cea mai firească. Știe deja cum este și a optat și de data aceasta pentru această metodă.

Adela Popescu, detalii despre nașterea celui de-al treilea copil

Nevasta lui Radu Vâlcan a răspuns unor curiozități pe care fanii ei le au cu privire la cel de-al treilea copil și cum va veni acesta pe lume.

ADVERTISEMENT

Partenera de emisiune a lui Gabriel Coveșeanu le-a sfătuit pe femei să se consulte cu medicul înainte de a lua o decizie cu privire la naștere. Vedeta a spu că nu este adepta nașterii prin cezariană, însă această modalitate este de înțeles mai ales dacă este la recomandarea doctorului  ginecolog.

„Voi naște natural cu același medic, cu Anca Sultan. Sunt pentru nașterea naturală, evident. E dovadă că am născut de două ori natural și a treia oară îmi doresc să se întâmple la fel.

ADVERTISEMENT

Am dorit să nasc natural atâta timp cât lucrurile sunt în ordine pentru copil și pentru mine. Nici nu îmi pusesem problema vreodată să nasc prin cezariană”, a declarat Adela Popescu pe Instastory.

adela popescu
Adela Popescu a vorbit pe Instastory despre cum a ales să nască

Ce le sfătuiește pe femeile însărcinate

„Dacă tu ai încredere deplină în medicul cu care naști, trebuie să ai încredere deplină și dacă îți spune că trebuie să naști prin cezariană”, este sfatul pe care Adela Popescu îl dă graviduțelor.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul românesc împreună cu actorul Radu Vâlcan.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2015, când aceasta a devenit Adela Elena Vâlcan. În anul 2016 l-a adus pe lume pe primul ei băiețel, pe care l-a botezat Alexandru.

După doi ani, în luna decembrie 2018, actrița a născut al doilea copil căruia i-a pus numele Andrei.

Adela Popescu a devenit cunoscută publicului în urmă cu mai bine de 15 ani. Aceasta a jucat în primele telenovele românești.

 

ADVERTISEMENT