Life

Adela Popescu, dezvăluire inedită. Cum a vrut să-și mărească sânii cu un truc neobișnuit

29.10.2020 | 21:14
Adela Popescu dezvaluire inedita Cum a vrut sasi mareasca sanii cu un truc neobisnuit
Ce a spus Adela Popescu despre sexul copilului. Postarea care i-a uimit pe fanii vedetei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a recunoscut, în direct, metoda neobișnuită la care a apelat pentru a-și mări bustul.

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc, fiind apreciată nu doar datorită talentului ei, ci și datorită naturaleței sale.

ADVERTISEMENT

Frumoasa artistă este căsătorită cu Radu Vâlcan din anul 2015, iar cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din televiziune. Vedeta se bucură de o carieră de succes și este moderatoarea emisiunii “Vorbește Lumea”.

Adela Popescu, truc surprinzător pentru a-și mări sânii. La ce a apelat vedeta pentru a avea bustul dorit

Adela Popescu a cunoscut celebritatea la începutul anilor 2000, când a primit roluri în cele mai apreciate telenovele românești. Mai apoi, vedeta s-a lansat și în muzică, piesele sale bucurându-se de mult succes, iar, în prezent, este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină este mamă a doi băieței, Andrei și Alexandru, însă cele două sarcini nu și-au lăsat amprenta asupra trupului vedetei. Adela Popescu are o siluetă demnă de invidiat, multe admiratoare fiind curioase care este secretul actriței pentru un trup de vis. Cu toate acestea, se pare că realizatoarea TV nu a fost dintotdeauna mândră cu modul în care arată, apelând la diverse trucuri pentru a-și mări sânii.

În cadrul emisiunii pe care o prezintă, a fost invitat un medic estetician pentru a vorbi despre implantul mamar, subiect care i-a trezit amintiri blondinei. Adela a mărturisit că, în adolescență, a apelat, împreună cu prietenele ei, la o metodă băbească pentru a avea bustul dorit.

ADVERTISEMENT

„Eu și colegele mele apelam la tinctura de mărar. Așa speram că ne vor crește sânii”, a dezvăluit Adela Popescu în direct.

Cu toate acestea, artista este una dintre cele mai frumoase femei din România, fanii admirând-o pe aceasta pentru naturalețea ei și complimentând-o pentru faptul că reușește să arate impecabil fără ajutorul medicului estetician.

ADVERTISEMENT