Life

Adela Popescu, din nou însărcinată. Vedeta a făcut anunțul în direct

08.01.2021 | 14:19
Adela Popescu din nou insarcinata Vedeta a facut anuntul in direct
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a făcut un anunț important în ediția de azi a emisiunii „Vorbește lumea”, unde a dezvăluit că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Deși sarcina este la început, vedeta va lua o pauză de la TV începând de luni. 

Frumoasa blondină și soțul ei, Radu Vâlcan, își doreau încă un copil, pe lângă cei doi băieți, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani), așa că rezultatul pozitiv al testului de sarcină nu a fost unul neașteptat.

ADVERTISEMENT

Începând de luni, 11 ianuarie, cântăreața Lora va prezenta emisiunea alături de Cove, scrie protv.ro. Artista a înlocuit-o pe Adela Popescu și în 2018, atunci când aștepta cel de-al doilea copil.

Adela Popescu, din nou însărcinată. Vedeta a făcut anunțul în direct

Adela Popescu și Radu Vâlcan au multe motive de bucurie la început de an. Înainte de Crăciun, cei doi s-au mutat într-o nouă vilă spațioasă, așa cum și-au dorit, iar mutarea a sosit la fix, pentru că familia se va mări cu încă un membru.

ADVERTISEMENT

Frumoasa prezentatoare a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară chiar în cadrul emisiunii pe care o moderează alături de Cove. După cum a declarat chiar ea, și-a dorit foarte mult încă un copil, iar viața ei de familie este una fericită, după cum se poate vedea pe rețelele sociale.

„Vom mai avea un nepoțel! Generic vorbind, adică sunt însărcinată (…) Noi ne-am mai dorit un copil, însă testul l-am făcut, după ce chiar în timpul unei emisiuni, producătoarea și alte prietene mi-au zis că am o lumină aparte. Rezultatul a fost pozitiv. Mă bucur să vă spun că mă simt foarte bine, am avut doar 2-3 zile de grețuri, în rest totul a fost și este în regulă”, a declarat vedeta la „ Vorbește lumea”.

ADVERTISEMENT

Cum au primit membrii familiei vestea

Membrii familiei au avut opinii foarte amuzante despre noua veste. Mama Adelei Popescu a avut o reacție neașteptată: „E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. Ce să vă fac mamă dacă nu aveți grijă? Cealaltă bunică a zis: asta e mamă! Bucurie mare de tot!”, a continuat vedeta.

Fratele Adelei, Bobo, a sunat în direct la emisiune și a felicitat-o pe vedetă pentru vestea cea bună: „Surioara mea, credeai că scapi de mine? Felicitări pentru sarcină! Să știi că sunt invidios pe tine. Ești cea mai mică dintre noi și cea mai vrednică. O să fie în familie șapte copii. Eu nu știu ce am de gând.

ADVERTISEMENT

Adela a rupt regula de doi. Ce o vrea Domnul! Surioara mea, vreau să-ți spun așa, într-o manieră oficială, că te iubesc foarte mult și, dacă vei avea nevoie în continuare de lecții de parenting, voi avea telefonul deschis pentru tine. Să nu uiți că ești sora cea mică”.

Dana Rogoz, prietenă foarte bună cu Adela Popescu, i-a transmis actriței și prezentatoarei TV felicitări și a declarat că se aștepta la această veste, din moment ce atât ea, cât și Adela provin din familii numeroase.

„Mă așteptam. Noi am venit din familii cu trei copii. Noi am fost al treilea membru al familie. Sincer, credeam că nu o să aibă așa repede curaj, dar știu că ei ii place diferența asta de doi ani. O să fie ceva foarte frumos. Este cea mai curajoasă prietenă. Eu îi voi fi alături dacă va avea nevoie. Succes mult, Adeluca! Te iubesc enorm! Abia aștept să ne vedem cu căruțul la plimbare, în altă lume”, a spus actrița.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din 2015, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Iubire și Onoare” de la Acasă TV.

ADVERTISEMENT