Life

Adela Popescu, „distracția” fraților mai mari în copilărie: „O puneau pe vecina să mă bată”

Adela Popescu a povestit cum se distrau frații săi pe seama ei în copilărie. Aceștia organizau lupte între moderatoarea Pro TV și vecina lor, amuzându-se copios.
06.07.2022 | 12:54
Adela Popescu distractia fratilor mai mari in copilarie O puneau pe vecina sa ma bata
Adela Popescu, bătută de o vecină în copilărie. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a dezvăluit că, în copilărie, frații săi o puneau să se bată cu o vecină și, întotdeauna, ea era cea care pierdea. Acest lucru se întâmpla în fiecare zi, într-un „cadru organizat”, mai exact în șanțul de lângă casă.

Adela Popescu, bătută de o vecină când era mică. Frații săi organizau totul

În timpul emisiunii Vorbește lumea, Adela Popescu a povestit un episod din copilărie. În timp ce în platou era invitată Claudia Nechita, campioană la box, vedeta Pro TV a fost întrebată dacă i s-a întâmplat vreodată să se simtă amenințată.

ADVERTISEMENT

Soția lui Radu Vâlcan a mărturisit că nu s-a ajuns atât de departe, însă, atunci când era mică, frații ei o puneau să se bată cu o vecină. Adela Popescu are o relație bună cu Bogdan și Călin, dar la acea vreme, cei doi se mai distrau și pe seama ei.

„Mie mi se întâmpla în copilărie, frații mei o puneau pe vecina mea, Claudia, să mă bată. Dar într-un cadru organizat.

ADVERTISEMENT

Aveam în șanț niște nisip și ziceau, ‘Hai, să văd care e mai puternică’. Ea fiind cu un cap mai mare decât mine și mai mare ca vârstă. Evident că mă bătea.

Zi de zi, ne luptam în șanț. Mi-aș fi dorit să știu autoapărare”, a povestit Adela Popescu.

Adela Popescu îi consideră pe frații săi îngeri păzitori

În ciuda acestei întâmplări, Adela Popescu s-a simțit mereu protejată de frații săi, pe care se bazează întotdeauna. Pe blogul său personal, vedeta a transmis un mesaj emoționant pentru Bogdan și Călin, pe care i-a numit îngeri păzitori.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt îngerul fraților mei și ei ai mei, și ei sunt și îngerii copiilor lor și copiii lor vor fi îngerii copiilor lor, dar și ai fraților mei și ai cumnatelor mele. 

Îngerii păzitori, sunt cei ce ne iubesc și au grijă de noi. Dar doar cei ce ne iubesc cu totul, cei care și-ar da și viață pentru noi și noi pentru ei”, a scris Adela Popescu.

ADVERTISEMENT