ADVERTISEMENT
Life

Adela Popescu, fără machiaj, de la primele ore ale dimineții. Cum arată fără filtre sau alte artificii, complet naturală

Autor: Ionuţ Cataramă | 23.09.2020 | 12:58
Adela Popescu, fără machiaj, de la primele ore ale dimineții. Cum arată fără filtre sau alte artificii, complet naturală
Adela Popescu, tunsă și blondă. Foto: Instagram

Adela Popescu este fără doar și poate una dinte cele mai carismatice prezențe feminine de la tv și face echipă bună la Vorbește lumea cu simpaticul Cove.

ADVERTISEMENT

Cei doi prezintă de ani buni emisiunea, iar audiența este din ce în ce mai mare, căci au hazul lor și știu cum să se facă plăcuți în fața publicului și a invitaților.

Vedeta este o persoană deschisă, care vorbește fără probleme despre viața personală, semn că nu are nimic de ascuns, însă se arată și complet naturală, cu cearcăne sau riduri, fără să se rușineze de acest lucru, mai ales că e mama a doi copii mici.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, complet naturală, fără filtre

Actrița nu se teme de gura lumii, de critici sau reacții atunci când apare fără machiaj, motiv pentru care apare complet naturală, fără filtre, pe multe dintre Insta Story-urile ei. Are doi copii care o țin în priză și meseria de mamă îi place cel mai mult, pe lângă cea de prezentatoare 🙂

Adela Popescu a realizat un clip în care o laudă pe Lavinia Petrea pentru curajul pe care îl are, căci e mamă de trei copii mici, iar în această filmare apare fără machiaj. Chipul vedetei Pro TV arată foarte bine, chiar dacă de multe ori se plânge că este extenuată cu programul, serviciul și cei doi puști care o așteaptă mereu acasă, plus datoria de soție.

ADVERTISEMENT
Adela Popescu este fără doar și poate o femeie frumoasă și fără machiaj
Adela Popescu este fără doar și poate o femeie frumoasă și fără machiaj

„Mă obișnuiesc ușor, ușor cu noua mea înfățișare. Când spun obișnuiesc refer la reacția de uimire pe care încă o am când trezesc dimineața și dau cu ochii de mine în oglinda. Ce surprinde ,însă, plăcut este constat simt atât de “stabilași echilibrata pe interior, încât nicio schimbare de look majora, unghie sărită, machiaj nereușit, sacou larg sau cercel pierdut, nu mai consuma, nu mai fac simt s-a sfârșit lumea. Se cheamă sunt prea obosita sau m-am făcut mare? :)”, scria Adela Popescu, în urmă cu 3 săptămâni, pe Instagram.

Actrița este căsătorită cu Radu Vâlcan și împreună au doi băieți 🙂

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!