Life

Adela Popescu, forme de invidiat în a patra lună de sarcină. Cum arată burtica îndrăgitei prezentatoare

25.01.2021 | 11:10
Adela Popescu forme de invidiat in a patra luna de sarcina Cum arata burtica indragitei prezentatoare
Adela Popescu, forme de invidiat în a patra lună de sarcină. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil în urmă cu trei săptămâni, chiar în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, însă are niște forme de invidiat. Vedeta a plecat în Maldive alături de soțul ei și de cei doi copii. 

Deși au deja doi băieți, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani), Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au dorit și al treilea copil, spre surprinderea fanilor, care nu se așteptau ca vedeta să devină mămică pentru a treia oară.

ADVERTISEMENT

Blondina și-a luat concediu de maternitate mai devreme decât la primele două sarcini din cauza pandemiei de Covid-19, așa că a decis să rămână acasă și să petreacă mai mult timp alături de familie.

Adela Popescu, forme de invidiat în a patra lună de sarcină. Cum arată burtica îndrăgitei prezentatoare

Adela Popescu este însărcinată în luna a patra, însă abdomenul ei este aproape la fel de plat ca înainte, ba chiar nu se observă în costumul de baie pe care a ales să-l poarte. Prezentatoarea de la Pro TV a plecat în Maldive alături de Radu Vâlcan și de cei doi băieți ai lor, fiind însoțiți și de familia Laurei Cosoi.

ADVERTISEMENT

Silueta blondinei este una impecabilă, lipsită de imperfecțiuni, semn că sarcina nu i-a afectat greutatea și formele. Burtica de gravidă abia dacă se vede, iar picioarele ei sunt la fel de subțiri și tonifiate ca de obicei.

„Si pe puiul ce-o sa vina unde l-o mai pune mama??”, a scris vedeta în descrierea fotografiei.

Adela Popescu
Adela Popescu, însărcinată în patru luni. Sursa foto: Instagram

Adela Popescu, despre cea de-a treia sarcină

Adela Popescu și-a emoționat fanii atunci când a anunțat că așteaptă și al treilea copil împreună cu Radu Vâlcan. Vedeta le-a dat telespectatorilor marea veste în cadrul emisiunii „Vorbește lumea, unde Lora i-a luat locul în perioada concediului maternal.

ADVERTISEMENT

„Vom mai avea un nepoțel! Generic vorbind, adică sunt însărcinată (…) Noi ne-am mai dorit un copil, însă testul l-am făcut, după ce chiar în timpul unei emisiuni, producătoarea și alte prietene mi-au zis că am o lumină aparte. Rezultatul a fost pozitiv. Mă bucur să vă spun că mă simt foarte bine, am avut doar 2-3 zile de grețuri, în rest totul a fost și este în regulă”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii de la Pro TV, pe care o prezintă alături de Cove.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din 2015, după o relație de cinci ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Iubire și Onoare” de la Acasă TV.

ADVERTISEMENT