Life

Adela Popescu, fotografie rară cu tatăl ei. Doru Popescu și-a serbat ziua de naștere

Cum arată tatăl Adelei Popescu. Doru Popescu și-a serbat ziua de naștere, iar fiica sa i-a transmis un mesaj emoționant. Doru Popescu a fost cel care a învățat-o pe vedetă un lucru important, a mărturisit aceasta.
23.08.2022 | 23:23
Adela Popescu fotografie rara cu tatal ei Doru Popescu sia serbat ziua de nastere
Cum arată tatăl Adelei Popescu. Ce imagine rară a postat vedeta. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Este o zi importantă pentru Adela Popescu, care se bucură de ziua de naștere a tatălui ei. Vedeta de la Pro TV a postat o imagine rară pe rețelele de socializare.

Cum arată tatăl Adelei Popescu. Ce imagine rară a postat vedeta

Adela Popescu este destul de discretă în ceea ce îi privește pe părinții ei și nu postează imagini cu ei pe rețelele de socializare atât de des.

ADVERTISEMENT

Totuși, ocazia specială din ziua de astăzi trebuia sărbătorită și cu o imagine, deși probabil vedeta se află departe de țară, la filmările pentru emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Chiar și în acest context, Adela Popescu tot a ținut să transmită un mesaj pentru părintele ei pe conturile ei de pe rețelele sociale, în care îi mulțumește lui Doru Popescu pentru că a învățat-o ce e bunătatea.

ADVERTISEMENT

Desigur, nu au putut lipsi urările și declarațiile de iubire ale vedetei de la Pro TV la adresa părintelui său.

„La mulți ani, tatăl meu! Îți mulțumim că ne-ai învățat și arătat că bunătatea e calea. Singură corectă. Te iubim!”, a scris prezentatoarea pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împlinit șapte ani de la nuntă

Acesta nu este singurul moment extrem de fericit din viața Adelei Popescu. Pe lângă faptul că a sărbătorit ziua de naștere a tatălui său, vedeta a împlinit și șapte ani de la nunta cu Radu Vâlcan.

Radu Vâlcan i-a transmis o declarație de dragoste iubitei sale în mediul online prin care îi spunea că o iubește foarte mult, la fel și cei trei copii ai lor.

ADVERTISEMENT

„Azi împlinim șapte ani și o zi de la căsătorie. Tocmai mi-am dat seama că acu’ șase ani am împlinit un an și o zi. Adela Popescu, vezi că eu și purceii ăștia trei te iubim rău!”, a scris Radu Vâlcan pe rețelele de socializare.

„Șapte ani de la nuntă. Trei copii. Cuplul rezistă.”, a scris și Adela Popescu.

ADVERTISEMENT