Life

Adela Popescu nu a reușit să treacă peste o mare frică: ”Radu m-a înțeles și a acceptat”

Adela Popescu nu a reușit să treacă peste o mare frică, așa cum a dezvăluit în cadrul unui interviu. Prezentatoarea de la Pro TV a vorbit despre un moment de panică petrecut acum câteva luni.
24.02.2022 | 18:32
Adela Popescu nu a reusit sa treaca peste o mare frica Radu ma inteles si a acceptat
Adela Popescu nu a depășit o mare frică. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu nu a reușit să depășească o mare frică, aceea de a zbura cu avionul.

Prezentatoarea a fost înțeleasă de soțul ei, Radu Vâlcan, care a fost întotdeauna alături de ea. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 10 ani și au trei copii.

Adela Popescu nu a trecut peste o mare frică

Adela Popescu și Radu Vâlcan reușesc să depășească împreună orice moment dificil. Cei doi sunt mereu sineri unul cu celălalt și au învățat să se cunoască foarte bine.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan a înțeles-o pe soția lui în orice moment, chiar și atunci când au ratat zborul către Roma din cauza atacului de panică suferit de prezentatoarea de la Vorbește Lumea, așa cum a povestit chiar ea în cadrul aceluiași interviu.

“Chiar credeam că am depășit teama pe care o avem de avioane. Dar în acel moment a fost ceva peste care nu am putut trece, îi poți spune premoniție, da.

ADVERTISEMENT

Nu aș fi putut să stau în avion și să mă simt confortabil cât dura zborul, așa că mă bucur că Radu m-a înțeles și a acceptat să coborâm și să ne întoarcem acasă.

Poate e ciudat pentru cei care doar au citit despre această pățanie… dar asta sunt eu.”, a declarat Adela Popescu pentru revista VIVA.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2015, iar în 2016 s-a născut primul lor copil. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei “Iubire și Onoare”, în 2010.

Adela Popescu, despre temerile pe care le-a avut după ce a născut

Adelei Popescu îi este teamă să nu se întâmple ceva cu familia ei, însă încearcă să-și controleze fricile.

ADVERTISEMENT

Vedeta spune că, dacă ar fi analizat lucrurile în profunzime, poate nu s-ar fi întors la cârma emisiunii de la Pro TV la doar o lună de când a născut sau nu ar fi făcut un al treilea copil cât timp ceilalți erau atât de mici.

“Nu vreau să mă gândesc constant la frici, nu cred că ele ne întăresc sau ne fac să creștem ca oameni. (…) 

Da, mi-e frică să nu pățească ceva familia noastră, părinții sau oamenii apropiați. Dar chiar și această frică am învățat în ultimul an să o controlez.”, a mai spus Adela Popescu în cadrul aceluiași interviu.

ADVERTISEMENT