Life

Cum a ajuns Adela Popescu să fie complice la furtul bijuteriilor mamei sale: “Nu înțeleg cum nu i-a fost rușine”

Adela Popescu a dezvăluit, în emisiunea Vorbește Lumea, cum a ajuns să fie complice la furtul bijuteriilor mamei sale. Totul s-a întâmplat în copilărie.
28.01.2022 | 11:47
Cum a ajuns Adela Popescu sa fie complice la furtul bijuteriilor mamei sale Nu inteleg cum nu ia fost rusine
Adela Popescu a fost complice la furtul bijuteriilor mamei sale. Sursa: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

În ediția de vineri a emisiunii Vorbește Lumea, telespectatorii au fost rugați să povestească întâmplări din copilărie, de pe vremea în care mergeau la grădiniță.

Pentru că întotdeauna cei care dau startul poveștilor sunt prezentatorii, Adela Popescu, soția lui Radu Vâlcan, și-a amintit cum a reușit să o lase pe mama sa fără bijuterii.

ADVERTISEMENT

Cum i-au fost furate bijuteriile mamei Adelei Popescu

Adela Popescu a povestit că, atunci când era la grădiniță, era fascinată de bijuteriile mamei sale, în special de o pereche de cercei.

În timp ce le spunea colegilor despre impresionantele accesorii, o mămică aflată în curtea grădiniței a auzit-o. Femeia i-a propus prezentatoarei Vorbește lumea să ia bijuteriile de la mama sa și să i le aducă ei, pentru a i le arăta și doamnei educatoare.

ADVERTISEMENT

Fiind doar un copil, Adela a crezut în bunele intenții ale persoanei respective și, în următoarea zi, i-a adus toate accesoriile mamei sale.

„Mi s-a părut super drăguț. Am luat toate bijuteriile maică-mii. Erau de aur, de argint, cum aveau mamele pe vremea aia. I le-am dat, așa, într-o batistuță și dispărute au fost”, și-a amintit vedeta Pro Tv.

ADVERTISEMENT

„Nu înțeleg cum nu i-a fost rușine în sat”

Un lucru pe care Adela Popescu nu îl înțelege nici până astăzi este faptul că femeii care a păcălit-o să-i ducă bijuteriile nu i-a fost rușine, mai ales că mama moderatoarei era o femeie cunoscută și respectată în comunitate.

„Nu știu cum de nu i-a fost rușine în sat, că și mama mea era educatoare.”, a dezvăluit Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

Ce obicei o ajută pe Adela Popescu să facă față vieții cu trei copii?

Tot în copilărie, Adela Popescu a deprins și un obicei care, în prezent, îi este de mare ajutor în viața cu cei trei copii. Vedeta Pro Tv a dezvăluit că a avut întotdeauna o relație sănătoasă cu somnul. Din acest motiv, chiar și 10 minute de odihnă pot face diferența pentru ea.

„Pentru că de șase ani nu am mai dormit o noapte legată, de ceva timp dorm în timpul zilei. Uneori o oră, uneori 30 de minute, uneori chiar și zece când fug mișelește în dormitor spunând că trebuie să împachetez hainele în dulap.

Mi-am făcut o prioritate din a dormi. La fel ca în copilărie, aș putea și fără. Dar cu siguranță aș fi mult mai irascibilă, neatentă, absentă, indispusă. Așa că acum, la maturitate, îndrăznesc să spun, că făcând o prioritate din a dormi, calitatea vieții mele a crescut”, a spus Adela Popescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT