Life

Adela Popescu, imagine de colecție. Cum arăta blondina când a debutat la Cenaclul Flacăra

08.01.2021 | 10:05
Adela Popescu imagine de colectie Cum arata blondina cand a debutat la Cenaclul Flacara
Adela Popescu, imagine de colecție. Cum arăta blondina când a debutat la Cenaclul Flacăra. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Adela Popescu (34 de ani) a devenit nostalgică și a publicat pe rețelele de socializare o filmare de acum 20 de ani, chiar de la debutul pe scena Cenaclului Flacăra. Frumoasa blondină avea la momentul respectiv numai 14 ani. 

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” își amintește perfect ziua în care a interpretat colindul „Deschide ușa, creștine”, spectacolul fiind unul pe care nu-l va uita pentru tot restul vieții. Vedeta nu a fost singură, ci însoțită de unul dintre frații săi mai mari.

ADVERTISEMENT

Cu gândul la anii adolescenței, Adela Popescu a mărturisit că după spectacol a fost invitată în casa marelui poet Adrian Păunescu, unde sfioasă a luat masa. Amintirea i-a fost adusă în prim-plan chiar de fiul poetului, Andrei Păunescu, care i-a trimis filmarea în cauză.

Adela Popescu, nostalgică cu gândul la debutul de la Cenaclul Flacăra

Filmarea a fost făcută în decembrie 2000, la Teatrul Nottara din București, moment în care Adela Popescu urca pe scenă ca debutantă a Cenaclului Flacăra. Fosta componentă a formației DJ Project a fost descoperită din punct de vedere muzical chiar de Adrian Păunescu.

ADVERTISEMENT

„Mi-a scris Andrei Păunescu ieri că a găsit o filmare cu mine alături de regretatul lui tată, marele poet Adrian Păunescu, de la Cenaclul Flacăra. Sigur că îmi amintesc ziua minut cu minut. 

După spectacol, au organizat o masă, la care am fost invitată și eu, în căminul lor, în mijlocul poeților și sutelor de versuri ce umpleau până la refuz biblioteca familiei.

ADVERTISEMENT

Eu și fratele meu ne amintim până și ce am mâncat atunci, dincolo de discuțiile de oameni mari la care eram prea sfioasă să particip.

Mulțumesc, Andrei, pentru că mi-ai amintit acum de «mine» atunci…”, a scris Adela Popescu în dreptul unei filmări în care cântă la vârsta de numai 14 ani. Postarea vedetei de pe Instagram a adunat peste 12.350 de aprecieri și numeroase mesaje.

ADVERTISEMENT

„Adeluca mică ♥️”, este mesajul venit din partea actriței Laura Cosoi, în timp ce prezentatorul și cântărețul Răzvan Fodor a fost că părere că totul este „Excepțional👏🏼👏🏼👏🏼”, motiv pentru care a aplaudat-o pentru prestația sa.

ADVERTISEMENT