Life

Adela Popescu, imagine emoționantă cu fiul cel mic: „Ați văzut ceva mai adorabil?”

Adela Popescu i-a uimit pe fani cu o imagine emoționantă postată pe rețelele de socializare. Vedeta le-a arătat cum l-a surprins pe fiul ei cel mic, pe nume Adrian.
02.06.2022 | 22:02
Adela Popescu imagine emotionanta cu fiul cel mic Ati vazut ceva mai adorabil
Adela Popescu, imagine emoționantă cu fiul cel mic. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a postat o imagine emoționantă pe rețelele de socializare. Vedeta de la Pro TV a mărturisit că i s-a topit inima când a văzut ce făcea băiețelul ei cel mic.

Adela Popescu, imagine emoționantă pe rețelele de socializare

Adela Popescu a postat o imagine de-a dreptul emoționantă pe pagina sa de Instagram, din care fani au putut să înțeleagă că iubește rolul său de mamă.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Vorbește lumea a transmis pe rețelele de socializare o fotografie susprinsă de aceasta cu fiul ei cel mic, pe nume Adrian, în timp ce se odihnește.

Ceea ce a surprins soția lui Radu Vâlcan au fost piciorușele cele mici ale copilașului său și a transmis o descriere care să arate ce simte, de fapt:

ADVERTISEMENT

„Scuze că deranjez, dar voi ați văzut ceva mai adorabil?”, a scris vedeta.

Ce a postat Adela Popescu
Adela Popescu, imagine emoționantă pe rețelele de socializare. Foto: Colaj Fanatik / Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei copii

Viața Adelei Popescu este foarte ocupată, ea fiind mama a trei copii, pe care îl crește alături de soțul ei, prezentatorul TV Radu Vâlcan.

Viața cu copii mici este grea, iar cea cu trei este o adevărată provocare, după cum mărturisea chiar Radu Vâlcan. Cel mai mic dintre copiii celor doi este Adrian, care are zece luni.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost botezat de curând, iar tematica petrecerii nu putea fi alta – după spusele mamei, Adela Popescu – decât cei trei purceluși, aceasta și Radu Vâlcan având trei copilași.

„Doamne, ce frumos a fost botezul tău, măi Adrian! După Paște ne-am hotărât brusc că trebuie musai să îl botezăm pe micuț, să nu așteptăm să între la grupa pregătitoare.

ADVERTISEMENT

Prima dată am amânat botezul lui cu doar trei zile înainte, pentru că am fost testată pozitiv. Și apoi a urmat valul doi, trei, așa că a ajuns micuțul să facă zece luni, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT