Life

Adela Popescu, imagini din arhiva personală cu Radu Vâlcan. Cum arătau cei doi la începutul relației

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de ani buni, iar cu ocazia zilei de naștere a soțului ei, care a avut loc ieri, prezentatoarea a scos câteva imagini cu ei doi de la naftalină.
09.02.2022 | 13:35
Adela Popescu imagini din arhiva personala cu Radu Valcan Cum aratau cei doi la inceputul relatiei
ADVERTISEMENT

Adela Popescu este de 12 ani partenera de viață a lui Radu Vâlcan. Cei doi au devenit soți și soție și au împreună trei băieți. Cel mai mic a venit pe lume în luna iulie a lui 2021.

Povestea de dragoste dintre vedetea PRO TV și Radu Vâlcan a început în anul 2010. Cei doi erau atunci unii din cei mai în vogă actori.

ADVERTISEMENT

Adela apăruse deja în câteva telenovele la Acasă TV, dar serialul care a reușit să îi aducă iubirea vieții sale a fost „Iubire și onoare”, unde s-a apropiat foarte tare de Radu.

Cum a început povestea de iubire dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea.

Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging”, a povestit Radu Vâlcan pentru revista Viva! despre începuturile lor.

ADVERTISEMENT

În amintirea acelor vremuri frumoase, Adela Popescu a postat câteva imagini cu ea și Radu, unele dintre ele ținute în albumul ei foto.

Pozele urcate pe Instagram îi prezintă pe cei doi în tot felul de ipostaze, mai ales din vacanțele în care au fost.

ADVERTISEMENT

Au călătorit în toată lumea

Adela a trecut în revistă surprizele pe care i le-a făcut Radu de-a lungul celor 12 ani de relație. Într-un an, de ziua ei, actorul a dus-o în Florența.

Povestea lor de iubire cu adevărat a început în excursia pe care au făcut în Bali în urmă cu mai mulți ani, după cum chiar prezentatoarea a specificat la una dintre fotografiile de pe Instastory.

Cei doi s-au transformat destul de mult pe parcursul celor 12 ani. Au reușit să rămână în centrul atenției, Adela renunțând la cariera de actriță de telenovele pentru muzică. Apoi a devenit una dintre prezentatoarele de bază de la PRO TV.

Vedeta a colaborat pentru o vreme cu trupa DJ Project, lansând câteva hituri de succes. Soțul ei a muncit în tot acest timp pentru concurență. Radu a prezentat reality-show-ul „Insula iubirii” de la Antena 1.

 

ADVERTISEMENT