Life

Adela Popescu, în formă maximă la a treia sarcină. Cum arată frumoasa blondină 

15.03.2021 | 19:34
Adela Popescu in forma maxima la a treia sarcina Cum arata frumoasa blondina
ADVERTISEMENT

Adela Popescu este într-o formă fizică de invidiat, deși este însărcinată cu al treilea băiat. Frumoasa blondină a avut o apariție de senzație în emisiunea pe care a moderat-o până de curând la Pro TV, alături de Gabriel Coveșanu. 

Vedeta s-a afișat într-o rochie scurtă și mulată, care i-a pus în valoare formele, dar și sarcina care a ajuns la 22 de săptămâni. Cântăreața nu și-a modificat silueta prea mult în ultimele luni, fiind foarte atentă la starea sa fizică și alimentară.

ADVERTISEMENT

Artista a venit și cu câteva sfaturi pentru proaspetele mămici, Adela Popescu fiind convinsă că este mult mai relaxată la a treia sarcină, în timp ce la prima era pe făcut liste pentru cele necesare pentru venirea pe lume a copilului.

Adela Popescu arată spectaculos însărcinată. Cum și-a făcut apariția la TV

„Cred că toate schimbările pe care eu le-aș face acum, la al treilea copil, se nasc din lejeritate. Nu poți să-i ceri unei femei la primul copil să aibă lejeritatea de la al treilea.

ADVERTISEMENT

Femeile dincolo de îngrijorarea sarcinii au acea listă celebră cu ce să cumpere. Eu aș păstra 10% din acea listă.

Aș păstra scutecele, un antitermic, pentru că Andrei, la două săptămâni de viață, a făcut o viroză și într-o noapte a făcut febră și mi-a zis pediatra să-i dau antitermic, dar nu aveam în casă.

ADVERTISEMENT

În cazul în care mamele își doresc să alăpteze, le-aș recomanda o pompă de muls. Până se reglează lactația, sânii trec prin tot felul de schimbări. 

Din experiența mea, îmi dau seama că bebelușul a mâncat suficient, pentru că după ce se trezea îi verificam scutecul și avea cel puțin trei scaune.

ADVERTISEMENT

E recomandat să nu lași copilul ca mai devreme de 10 minute să adoarmă la sân”, a declarat Adela Popescu la „Vorbește lumea” de la Pro TV.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Renumita cântăreață are doi băieți, Alexandru și Andrei, fiind în căutarea numelui pentru cel de-al doilea copil. Vedeta își dorește ca bebelușul său și al lui Radu Vâlcan să aibă un prenume care să înceapă tot cu „A”, dar încă nu l-a găsit.

ADVERTISEMENT