Life

Adela Popescu, în lenjeria intimă, cu burtica la vedere. Reacția lui Radu Vâlcan: „Nu m-am putut abține”

Adela Popescu s-a afișat în lenjerie intimă, cu burtica de gravidă la vedere. Iată care a fost reacția lui Radu Vâlcan.
06.07.2021 | 22:39
Adela Popescu in lenjeria intima cu burtica la vedere Reactia lui Radu Valcan Nu mam putut abtine
ADVERTISEMENT

Adela Popescu s-a afișat în lenjerie intimă, având burtica la vedere, iar reacția soțului ei a fost una cu totul inedită. Radu Vâlcan își iubește foarte mult partenera de viață și nu ezită să-și exprime sentimentele și în mediul online.

Prezentatoarea de la Pro TV se apropie de momentul în care va deveni mămică pentru a treia oară. Blondina este nerăbdătoare să-și strângă în brațe al treilea băiețel.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, în lenjeria intimă, cu burtica la vedere. Reacția lui Radu Vâlcan: „Nu m-am putut abține”

Adela Popescu s-a fotografiat în lenjerie intimă, lăsând la vedere burtica de gravidă. Vedeta mai are doar câteva zile până va deveni mămică a treia oară. 

Radu Vâlcan a avut o reacție surprinzătoare atunci când și-a văzut partenera de viață. Prezentatorul de la Antena 1 este mândru de soția lui, după cum le-a dezvăluit fanilor săi.

ADVERTISEMENT

Blondina i-a trimis soțului ei o fotografie în lenejrie intimă, făcută în baie, cu câteva zile înainte de naștere. Radu Vâlcan nu s-a putut abține și a postat-o pe rețelele de socializare.

„Mi-a trimis iubita mea poza asta. Nu m-am putut abține sa nu v-o arăt. Iartă-mă, Adela Popescu, că dau din casă!”, a scris Radu Vâlcan pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Adela Popescu
Adela Popescu, cu burtica la vedere. Sursa foto: Facebook

Părerile internauților au fost și ele împărțite. În timp ce mulți dintre fani au complimentat-o pe soția lui Radu Vâlcan, afirmând că arată bine, au existat și comentarii mai acide.

Radu Vâlcan a fost taxat dur de fani din cauza faptului că a expus o poză atât de intimă în mediul online.

ADVERTISEMENT

„E frumoasă Adela dar te puteai abține să faci publică o poză atât de intimă. Multă sănătate!”

„E hai, nici chiar așa dezbrăcată! Nu trebuia să o trimiți să o vadă așa lumea că știm ce înseamnă o femeie însărcinată”, au fost doar două dintre comentarii.

Fanii au sărit în apărarea blondinei și au spus că arată foarte bine la a treia sarcină și că nu este nimic neobișnuit în imaginea postată de soțul ei.

„Mi se pare atât de drăguț că omu’ ăsta e așa mândru de soția lui, are si de ce desigur, bravo ție, Radu!”

„Rog frustratele să se abțină! Doamne cât e de frumoasă! Mai frumoasă ca niciodată! La a 3a sarcină să arate așa e wow wow”, au mai scris internauții.

ADVERTISEMENT