Life

Adela Popescu, ipostază emoționantă cu cei trei băieți. Cum au reacționat Alexandru și Andrei la vederea celui mic

Adela Popescu este în culmea fericirii de când a devenit mamă pentru a treia oară. Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” este mândră de cei mici, dovadă că a postat o imagine emoționantă cu toți trei.
17.07.2021 | 16:13
Adela Popescu ipostaza emotionanta cu cei trei baieti Cum au reactionat Alexandru si Andrei la vederea celui mic
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a povestit pe rețelele de socializare cum au reacționat Alexandru și Andrei când a ajuns acasă cu cel mic, dar și care a fost discuția pe care au avut-o aceștia la vederea bebelușului venit pe lume în urmă cu câteva zile.

Andrei, fiul Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan a fost curios să afle unde este buricul frățiorului său mai mic, în timp ce băiatul cel mare a avut mai multă grijă.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, imagine unică cu cei trei băieți, în online

Adela Popescu traversează o perioadă foarte frumoasă de când a născut a treia oară, vedeta mărturisind că are în suflet sentimente de fericire, emoție și recunoștință pentru tot ce trăiește în prezent.

Artista se bucură de sentimentul minunat pe care-l are în momentul de față, precizând că peste ani se va gândi cu dor la amintirile de acum, cu cei trei băieți alături.

ADVERTISEMENT

„Era o combinație de fericire, eliberare, reminiscențe ale durerii, descărcare emoțională, recunoștință, habar n-am. Am plâns și cu el în brațe. Și mi se părea cel mai frumos și minunat și bun. 

Radu a stat pe toată perioada asta în exteriorul spitalului împreună cu frații mei. Mi-a mărturisit că din clipă în care am ajuns la spital a fost foarte liniștit având totală încredere că va fi totul foarte bine. Și a fost. 

ADVERTISEMENT

Las rândurile astea aici necosmetizate, știind că peste ani mă voi întoarce la ele că la o amintire foarte prețioasă căreia nu vreau să îi uit nicio «nuanță»”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Adela Popescu, recunoscătoare pentru momentele cu cei trei băieți

În altă ordine de idei, Adela Popescu este recunoscătoare pentru toate amintirile și momentele pe care le crează acum cu cei trei băieți.

ADVERTISEMENT

Totodată, prezentatoarea de la Pro TV este puternică și fericită că a trecut cu bine peste nașterea naturală, deși nu ar fi ezitat nicio secundă să recurgă la nașterea prin cezariană dacă ar fi fost cazul.

„Mă simt mai puternică acum și recunoscătoare că am putut trăi din nou miracolul nașterii în siguranță. 

Cu toate astea tot ce contează e că bebelușul e bine. Nu aș fi ezitat nicio clipă să fac cezariană dacă există măcar un minim risc. Nu merită. Acum suntem acasă”, a mai spus cântăreața în mediul online.

ADVERTISEMENT