Life

Adela Popescu, mărturisiri despre impactul desenelor animate. Gestul făcut de unul dintre băieții ei în miez de noapte

Adela Popescu, mărturisiri despre impactul desenelor animate asupra copiilor săi, în direct la Vorbește lumea. Ce gest a făcut fiul vedetei TV pentru a oferi o jucărie.
25.05.2022 | 12:49
Adela Popescu marturisiri despre impactul desenelor animate Gestul facut de unul dintre baietii ei in miez de noapte
Adela Popescu și copilul. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a vorbit despre impactul desenelor animate asupra fiilor săi, dar și despre un gest impresionant făcut de unul dintre ei pentru a oferi o jucărie.

Ce impact au desenele animate asupra copiilor Adelei Popescu

Prezentatoarea de la Vorbește lumea a observat  că atunci când copiii se uită la desene educative au un comportamentul bun, în timp ce dacă privesc personaje negative devin mai agresivi în viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a specificat că este foarte important să verificăm jucăriile pe care le folosesc copiii.

„Dacă urmărau desene educative, aveau un comportament pozitiv, dacă urmăreau desene cu persoanaje negative, aveau un comportament ușor agresiv. E foarte important ce jucării au copiii noștri la îndemână”, a spus prezentatoarea TV.

ADVERTISEMENT

De asemenea, prezentatoarea a vorbit și despre gestul făcut de fiul său după ce a aflat că o persoană nu a primit de la părinți un ceas din desenele Ben 10.

Gestul făcut de fiul Adelei Popescu

Adela Popescu a explicat că fiul ei s-a apucat să deseneze un asemenea ceas într-o noapte în care nu avea somn.

ADVERTISEMENT

Atunci, vedeta a început să cânte și să danseze melodia din faimoasele desene pe care le urmăresc copiii săi și ai lui Radu Vâlcan.

„Băiețelul meu duce jocul la alt nivel, a început să își bricoleze singur. I-am povestit povestea colegei noastre Sasha care nu a avut ceas de Ben Ten și a fost atât de impresionat și s-a apucat să îi facă un ceas de Ben Ten.

ADVERTISEMENT

Ben Ten este un personaj extrem de important în familia noastră, iar băiețelul meu, într-o noapte în care nu dormea, a desenat acest ceas.

Ai ceasul la mână și vine așa… Totul începe cu un ceas legat de mâna lui…”, a spus aceasta.

Adela Popescu dansează pe melodia Ben 10
Adela Popescu dansează pe melodia Ben 10. Foto: Colaj Fanatik / Pro TV

Colegii de platou nu s-au putut abține să nu glumească pe seama Adelei Popescu: „Vrem să ne cerem scuze față de Ben Ten dacă se uită la noi”, au spus aceștia.

Ce ar trebui să urmărim când cumpărăm jucării

De asemenea, în platou a fost invitat și un psiholog care a vorbit despre efectele jucăriilor asupra copiilor.

Acesta a explicat faptul că nu trebuie să le interzicem copiilor să se joace sau să se uite, dar trebuie să obținem o experiență pozitivă pentru ei din toate aceste lucruri.

Ar fi mai bine să privească desene care îi pot învăța o limbă străină sau jocuri care pot face același lucru. Așadar, trebuie să vedem scopul educativ al jocurilor și să îl folosim în viața copiilor.

ADVERTISEMENT