Life

Adela Popescu, mesaj emoționant despre familie, după 12 ani alături de Radu Vâlcan: “Am un gol în stomac de fericire”

Adela Popescu a postat un mesaj emoționant despre familie în mediul online, după 12 ani alături de Radu Vâlcan. Prezentatoarea de la Pro TV este recunoscătoare pentru lucrurile bune din viața ei.
15.06.2022 | 23:20
Adela Popescu mesaj emotionant despre familie dupa 12 ani alaturi de Radu Valcan Am un gol in stomac de fericire
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a postat un mesaj emoționant despre familie, după 12 ani împreună cu Radu Vâlcan, cu care are trei copii.

Adela Popescu, mesaj emoționant despre familie, după 12 ani alături de Radu Vâlcan

Prezentatoarea TV recunoaște că nu este tocmai ușor să fie mama a trei copii și să se ocupe, în același timp, de emisiunea Vorbește lumea, dar și de alte proiecte.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, vedeta este fericită și recunoscătoare pentru viața ei, de care se bucură în fiecare moment.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de 12 ani și căsătoriți de aproape 6, însă sentimentele unul pentru celălalt au rămas la fel.

ADVERTISEMENT

“Vedeți voi, eu doar mă uit la imaginea asta și am un gol în stomac de fericire. Bate inima mai tare și mă simt motivată să fac, cumva, să mai trăiesc astfel de momente. Și, pentru că mi le doresc atât de mult, sunt sigură că vor veni.

Ce vreau să vă spun este că avem o imensă responsabilitate în a încerca să trăim frumos fiecare clipă.

ADVERTISEMENT

Căci, fiecare clipă, transformată în amintire, reprezintă motor și combustibil pentru următoarea. Și, uite așa, clipa fericită, lângă clipa fericită, o pui de o viață frumoasă pe acest pământ.

Eu zic că merită puțină strădanie, nu?”, a scris Adela Popescu pe Instagram, în dreptul unei fotografii alături soțul ei și de copii.

ADVERTISEMENT
Adela Popescu
Adela Popescu, fericită cu familia ei. Sursa foto: Instagram

Adela Popescu, dezvăluire sinceră despre soțul ei

Cu ceva timp în urmă, Adela Popescu a făcut o dezvăluire sinceră despre Radu Vâlcan. Prezentatorul de la Insula Iubirii nu este un bărbat romantic, însă cei doi au sentimente sincere unul pentru celălalt și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz.

“Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau, poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele? 

Nu își amintește ziua nunții. Cadoul de ziua mea mi-l dă cu o săptămână înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare. Sunt șanse să uite și de flori.

Nu mă scaldă în complimente. Nu îmi spune zilnic ‘te iubesc’. Nu îmi spune ‘femeia mea’. Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cada plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn.”, spunea Adela Popescu despre partenerul ei de viață, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT