Life

Adela Popescu, mesaj emoționant pentru mama ei: “M-ai crescut cu dragoste”

13.10.2020 | 12:53
Adela Popescu mesaj emotionant pentru mama ei Mai crescut cu dragoste
Adela Popescu, forme de invidiat în a patra lună de sarcină. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu le-a făcut fanilor ei o mare surpriză și le-a arătat o poza rară, ce o înfățișează pe ea, alături de mama ei. Vedeta celor de la PRO TV a transmis și câteva rânduri foarte emoționante.

La început de săptămână a fost sărbătoare mare în familia prezentatoarei de la Vorbește Lumea. Frumoasa blondină și-a celebrat mama, pe Doina Popescu, pentru care a avut urări de-a dreptul deosebite.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu le-a împărtășit astfel tuturor momentul foarte emoționant, pe care nu avea cum să îl lase să îi treacă cu vederea. Este cunoscut că mama ei a ajutat-o cu creșterea celor doi băieței încă de când a devenit la rândul ei o fericită mămică.

Așa arată mama Adelei Popescu. Prezentatoarea i-a transmis un mesaj emoționant

Totodată, încă de la începutul pandemiei cu noul virus, vedeta și-a luat mama să locuiască cu ea, alături de familia sa și Radu Vâlcan. Prezentatoarea a formulat o postare prin care și-a cucerit și mai mult fanii, pe contul oficial de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cei care îi apreciază activitatea din mediul online s-au arătat cuceriți, iar ca drept dovadă i-au lăsat Adelei Popescu foarte multe mesaje de “La mulți ani”.

“M-ai crescut cu dragoste, respect, atenție și imensă răbdare. Copiii mei sunt învăluiți de iubirea ta și tot ce îmi doresc este să pot fi… ca tine. Îți multumesc pentru tot. La mulți ani, mama mea minunată! Te iubim!”, a fost mesajul foarte emoționant transmis de către Adela Popescu prin intermediul rețelelor sociale.

ADVERTISEMENT
Adela Popescu, mesaj emoționant pentru mama ei M-ai crescut cu dragoste
Adela Popescu și-a celebrat mama și i-a adresat urări foarte emoționante

Urările din secțiunea de comentarii au sosit într-un număr fost în număr foarte mare. Cu doar o săptămână în urmă, Adela Popescu și-a celebrat și ea ziua de naștere și a început să plângă în direct atunci când se afla în platoul de filmare de la Vorbește Lumea.

Totul deoarece a fost copleșită de emoții pentru că a fost întâmpinată într-un mod aparte de către colegii ei de la PRO TV, mai ales de către Cove.

ADVERTISEMENT

Rândurile publicate de Adela Popescu i-au fost dedicate mamei sale, Doina, pentru care frumoasa blondină a mărturisit că are un respect aparte, dar și o dragoste foarte mare. Între Adela Popescu și cea care i-a dat viață întotdeauna a existat o relație foarte specială, ea fiindu-i alături încă de la început de carieră, când aceasta abia își făcea debutul în diverse proiecte de televiziune.

ADVERTISEMENT