Life

Adela Popescu, mesaj special pentru Gina Pistol. Ce i-a transmis prezentatoarei Chefi la Cuțite

01.04.2021 | 07:47
Adela Popescu mesaj special pentru Gina Pistol Ce ia transmis prezentatoarei Chefi la Cutite
ADVERTISEMENT

Adela Popescu i-a transmis un mesaj special Ginei Pistol după ce prezentatoarea „Chefi la Cuțite” a vorbit despre greutățile de a fi mama primului copil. Iubita lui Smiley a reccunoscut că nu a fost deloc ușor și nu vrea să pară că totul este perfet în viața ei de proaspătă mămică. 

Soția lui Radu Vâlcan consideră că tot ce a spus Gina Pistol este adevărat și că toate mămicile trec prin asemenea momente. Însărcinată cu cel de-al treilea copil, Adela Popescu înțelege cât de greu este și nu înțelege de ce multe femei preferă să afirme că totul este perfect.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a născut în urmă cu trei săptămâni și este mai fericită ca niciodată să petreacă timp alături de micuța Josephine, însă recunoaște că este epuizată.

Adela Popescu, mesaj special pentru Gina Pistol. Ce i-a transmis prezentatoarei Chefi la Cuțite

„Am fost absolut cucerită de ce a postat tocmai acum Gina Pistol. Mi-a plăcut foarte mult sinceritatea ei, felul în care vorbește despre prima perioadă cu bebelușul acasă, care este, fără doar și poate, extrem de provocatoare. Toate mamele trec prin asta, are dreptate.

ADVERTISEMENT

Puține aleg să spună verde în față. Ce nu înțeleg ele este că a spune că e greu nu este o dovadă de slăbiciune, este o dovadă de putere. Este o putere pe care, cele care te ascultă și trec prin experiența ta, sau prin ceva similar, o capătă când văd că nu sunt singure.

Dorința de solidaritate și de a fi mai multe într-o anumită situație ne dă putere. Dacă spui că e greu nu înseamnă că nu ești demn, sau nu ești bun pentru lucrul respectiv. Ai curajul să spui că e greu. De unde nebunia asta că lucrurile perfecte? A te plânge e una, a spune că e greu e alta”, a mărturisit Adela Popescu pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol, Adela Popescu
Adela Popescu este alături de Gina Pistol. Sursa foto: Instagram/ colaj Fanatik

Cum se simte Gina Pistol de când a devenit mamă

Gina Pistol a preferat să spună adevărul despre cum se simte în această perioadă și a recunoscut că există foarte multe momente grele odată cu apariția primului copil. Blondina este fericită că o are pe micuța Josephine Ana, însă nu vrea să dea impresia că totul este perfect și a fost sinceră cu urmăritorii de pe Instagram.

„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor, pentru că e greu! Pentru mine primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată.

ADVERTISEMENT

Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă.. 

Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente.. Am pășit în casă și am uitat tot.. Pentru mine a fost greu.. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc.. Dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa.. Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic”, a transmis prezentatoarea de la Antena 1 pe InstaStory.

În plus, iubita lui Smiley le-a dezvăluit fanilor că o internaută revoltată a acuzat-o că se plânge prea mult de rolul de mamă și că nu ar mai fi trebuit să facă un copil dacă i se pare greu. Gina Pistol a pus-o la punct pe femeia respectivă și i-a transmis că nu o interesează astfel de mesaje și că pentru fetița ei va face totul pentru a fi cea mai bună mamă.

„S-a trezit o femeie perfectă, nu așa imperfectă ca mine, să-mi scrie am impresia că te plângi, cine te-a pus să faci copil dacă te plângi atât? Pentru cele care gândesc ca ea, vă spun doar atât: mai scutiți-mă. Pentru fiica mea o ă fa tot posibilul să fiu cea mai bună mamă. Iar dacă vorbesc deschis despre trăirile mele ca femeie o fac pentru că sunt sinceră și aleg să fiu sinceră”, a mai spus Gina Pistol.

ADVERTISEMENT
Tags: