Life

Adela Popescu, mesaj surprinzător în mediul online: “Eu sunt Adela și schimb iubiții ca pe șosete”

Adela Popescu a luat pe toată lumea prin surprindere cu una dintre postările de pe rețelele de socializare. Moderatoarea de la Vorbește lumea a vorbit despre iubiți.
21.11.2021 | 16:19
Adela Popescu mesaj surprinzator in mediul online Eu sunt Adela si schimb iubitii ca pe sosete
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Pro TV a transmis un mesaj în care a scos la iveală persoanele dragi din viața ei și pe care le-a numit „iubiți”. Este vorba în special despre copiii ei.

Frumoasa blondină nu l-a uitat nici pe soțul ei, Radu Vâlcan, pe care l-a băgat în aceeași categorie cu cei mici. Vedeta s-a referit la rolul de mamă și de soție.

ADVERTISEMENT

De când a revenit pe sticlă Adela Popescu își împarte timpul între carieră și familie, de aici și postarea controversată care i-a uimit pe toți.

Adela Popescu, mesaj controversat în mediul online. Cum au reacționat internauții

„Bună! Eu sunt Adela și schimb iubiții ca pe șosete. Încep cu Alexandru pe la 19:30, continui cu Andrei și Adrian în tandem și termin cu Radu. 

ADVERTISEMENT

Tu câți iubiți ai? Poți să calculezi și cățelul / pisoiul”, este mesajul surprinzător lăsat de Adela Popescu pe pagina de Instagram.

Fanii nu au trecut cu vederea postarea frumoasei blondine și i-au răspuns numaidecât. Peste 19.000 de persoane au reacționat și i-au lăsat comentarii actriței.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, mama fericită a trei băieți. Cum se descurcă

Cântăreața nu se plângă de greutățile prin care trece de când a devenit mamă pentru a treia oară, asta pentru că se bucură de un sprijin major din partea soțului ei.

În plus, prezentatoarea de la „Vorbește lumea” îi are aproape și pe bunicii celor mici. De asemenea, Alexandru și Andrei stau destul de mult timp și la grădiniță.

ADVERTISEMENT

Adrian este singurul care depinde în continuare de mama sa, frumoasa blondină, care se descurcă de minune de când a născut a treia oară.

„În fiecare dimineață mă trezeam și calculam câte zile mai am până ajung la termen. În fiecare seară mă rugam pentru asta. Din fericire, bebelușii mei nu s-au grăbit și le-am promis încă de la prima «întâlnire» că o să îi țin in brațe.

Am promis că o să-i iubesc toată viața mea. Știu cât de dureros trebuie să fie pentru părinții cu bebeluși născuți prematur, însă mai știu și că totul va fi bine”, este o altă postare lăsată de Adela Popescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT