Life

Adela Popescu, momente emoționate în timpul sarcinii. Vedeta a început să plângă în hohote

Adela Popescu traversează o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional. Vedeta este însărcinată pentru a treia oară, problemele hormonale dându-i serioase dureri de cap.
25.05.2021 | 10:35
Adela Popescu momente emotionate in timpul sarcinii Vedeta a inceput sa planga in hohote
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” nu ar fi crezut niciodată că hormonii din timpul sarcinii o vor face să plângă fără niciun motiv. S-a întâmplat zilele trecute când se afla la volanul mașinii și ceva i-a schimbat starea complet.

Blondina a început să plângă în hohote, soțul ei, prezentatorul Radu Vâlcan, speriindu-se teribil, mai ales că nu era lângă ea. Adela Popescu și-a revenit cu greu, primele secunde fiind cumplite pentru că nu putea să înțeleagă ce i se întâmplă cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, probleme în sarcină. Ce i s-a întâmplat blondinei

Și unde mai pui că partenerul ei de viață nu i-a înțeles starea, lucru care a enervat-o și mai tare. Ulterior, vedeta de la Pro TV și-a revenit, asta după ce a mâncat ceva dulce și fructe care i-au dat o stare interioară mult mai bună.

„Și cum susțineam eu sus și tare că vai, dom’ ne, ce e aia să îți facă necazuri hormonii, cum am bufnit astăzi într-un hohot de plâns în timp ce conduceam.

ADVERTISEMENT

Vai, dar ce am mai plâns. Ce am mai jelit. M-a sunat Radu și i-a stat inima în primele secunde când m-a auzit. Nici nu știam ce să îi spun că am.

Dar mă și enerva că nu înțelege.:) Am ajuns acasă, am mâncat o ciocolată, un castron mare de cireșe și sunt ca nouă. Ușoară ca un fulg”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea TV a primit foarte multe mesaje de încurajare din partea fanilor, foarte multe femei dezvăluind că au trecut prin situații similare atunci când erau însărcinate, lucru care i-a dat vedetei o stare de liniște.

Adela Popescu, mamă pentru a treia oară. Când naște blondina

Frumoasa blondină este însărcinată în ultimul trimestru de sarcină și mai are foarte puțin până va deveni mamă pentru a treia oară. Vedeta va aduce pe lume tot un băiat, care ar urma să se nască la mijlocul lunii iulie.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este pe ultima sută de metri și este extrem de nerăbdătoare să-și țină în brațe bebelușul. Micuțul, care va  purta un nume cu litera ”A”, este așteptat să se nască pe cale naturală, așa cum s-a întâmplat și la primele două sarcini.

Îndrăgita actriță nu are absolut nicio teamă în această privință, fiind conștientă de durerile pe care le poate avea în timpul travaliului. La prima naștere a durat 10 ore, în timp ce la a doua numai 5.

Adela Popescu l-a născut pe viu pe Andrei, al doilea copil din familia sa, asta pentru că nu a mai avut timp să-și facă efectul anestezia epidurală. Vedeta are și un băiat mai mare pe nume Alexandru.

ADVERTISEMENT