Life

Adela Popescu, momente greu de digerat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Așa stare de rău nu am avut niciodată în viața mea”

Adela Popescu a văzut lucruri pe care nu și le-ar fi imaginat niciodată la filmările concursului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Vedeta PRO TV a dat din casă!
05.08.2022 | 12:37
Adela Popescu momente greu de digerat la Sunt celebru scoatema de aici Asa stare de rau nu am avut niciodata in viata mea
Adela Popescu și Cabral, prezentatorii show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Filmările de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” sunt în plină desfășurare. Ce se întâmplă în Republica Dominicană le va da cu siguranță frisoane fanilor show-ului de la PRO TV.

Adela Popescu, uimită de ce se petrece la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Adela Popescu a dat puțin din casă, într-o pauză de la filmări. Prezentatoarea a vorbit despre experiențele de-a dreptul șocante, unele, prin care trec participanții în acest concurs nebun.

ADVERTISEMENT

Vedeta PRO TV a rămas uimită să vadă cât de rezistente sunt femeile în comparație cu bărbații în probele pe care le-au primit. Cel mai tare a scârbit-o, până la stare de rău, preparatele culinare comestibile, dar greu de digerat chiar și pentru un stomac puternic!

„Fraților, voi știți că eu mănânc orice. Nu mi-am imaginat niciodată că există mâncare comestibilă… Adică mâncare care nu te omoară, pe care nu doar să nu dorești s-o mănânci… Așa stare de rău și senzație de vomă nu am avut în viața mea.

ADVERTISEMENT

Ce fac oamenii ăștia aici este incredibil. Aș vrea acum să vorbesc în mod special despre femei. Da, desigur, sunt anumite tipologii pe care ți le imaginezi că ar face orice,.

Pe femeile care sunt prezente în show nu ți le-ai fi imaginat nici măcar o dată în situațiile în care sunt puse în acest show. Eu sunt fascinată. Și, așa, off the record, femeile sunt forță, nene! O să vedeți în curând!”, a declarat Adela Popescu pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu se află cu întreaga familie în Dominicană.  Aceasta a fost condiția pe care a cerut-o pentru a fi amfitrioana acestui reality-show, conform dezvăluirilor făcute de curând de FANATIK.

Adela Popescu a dezvăluit pe Instastory ce se întâmplă la filmările Sunt celebru, scoate-mă de aici. Foto: Instagram

Concurenții celui de-al doilea sezon

Între timp, s-a aflat și lista completă a concurenților care au acceptat să dovedească de ce sunt capabili pentru a câștiga acest show. Lidia Buble, Mara Bănică, Anisia Gafton, Ruxi Opulenta, Bia Khalifa și Tania Popa sunt vedetele feminine al celui de-al doilea sezon.

ADVERTISEMENT

Bărbații celebri care au spus da provocării sunt Giani Kiriță, Răzvan Botezatu, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Cornel Palade și Alex Bogdan.

ADVERTISEMENT